e
sv

Battlefield 2042, Steam’de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabilir Oldu: Almak İsteyenlere de Yüzde 70 İndirim Var!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Electronic Arts, yayınlandığı beri yüzü gülmeyen Battlefield 2042’yi kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi. Ayrıca oyunun Steam fiyatına da yüzde 70 indirim yapıldı.

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Electronic Arts, popüler oyunlar arasında yer alan savaş alanı 2042 ile ilgili dikkat çekici bir karar aldı. Şirket, oyunun kısa süreliğine ücretsiz oynanabilir hale getirdi. Ayrıca satın almak isteyenler için de yüzde 70 indirim yapıldı. Çoğu zaman eleştirilerinin sınıflandırmasında olan Battlefield 2042’ye bir şans vermek isteyen oyuncular, bu kampanyayı kaçırmamalılar.

DICE tarafından geliştirilip Electronic Arts tarafından yayınlanan Battlefield 2042, net bir şekilde beğenilmedi. Oyunun Steam’deki bakış açısı, 130 binden fazla oyunseverin “doğumsuz“oy attığını görüyorum. Oyun zaten sürüldüğü dönemler” Steam’de en çok olumsuz oy alan oyun olarak geçmişti. Ayrıca Electronic Arts da oyun gerçek bir hayal davetlerinin olduğu kabul edilmişti.

Oyunun dördüncü sezonunu deneyimleyebilirsiniz

savaş alanı 2042

Kısa süreliğine ücretsiz hale gelen Battlefield 2042, kısa bir süre önce dördüncü sezon harekete geçirmişti. Yeni sezon, dört yeni silah, bir araç ve bir de aygıt ile geldi. Ayrıca Camila ¨Blasco¨ isimli yeni bir karakter de oyuna eklendi. Tüm eşyalar birlikte “Alevlenme noktası” isimli yeni bir haritayı deneyimleme imkanı yakalayan oyuncular, Discarded isimli haritanın yeni versiyonunu dördüncü sezonda oynayabilecekler.

Battlefield 2042 ile ilgili söyleyeceğimiz pek de bir şey yok. eğer siz de Buhar‘de kampanyaya dahil olmak isterseniz, buradaki Sunucuyu kullanarak oyunu Steam sayfasına ulaşım. Bu arada; oyunu 16 Mart’tan önce satın alma yükü, yüzde 70 indirimle 599,99 TL yerine 179,99 TL ödeyeceğinizi belirtelim.

İLGİLİ HABER

EA, Battlefield 2042’nin Neden Beğenilmediğini Açıkladı: Bi’ ​​de Oyuncuları Suçlasaydınız

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.