e
sv

Baştan Aşağı Ekrandan Oluşan iPhone’un Birkaç Yıl Ertelendiği İddia Edildi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple ile ilgili iki yeni iddia geldi. Bu iddialara göre iPhone’lar, ilerleyen yıllarda ekran içine gömülü Face ID ile donatılacak. Ayrıca Touch ID de geri dönüyor. Ancak Apple, bu sınırlama planlarını biraz ertelemiş durumda.

Apple’ın Haziran ayındaki WWDC gerçekleştirmene az bir zaman kalmışken iPhone 15 koruma altına alma iddiaları da yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. iPhone 15’in ProMotion ve Always-On Display’den mahrum kalacaksınız iddia edilirken şimdiyse Apple’ın iPhone 15 serisiyle sunması beklenen bir özelliğin daha da ertelendiği iddia edildi. Öte yandan, Apple’ın yıllar önce terk ettiği bir özelliğin geri dönüşü de konuşuluyor.

İddialara göre Elma, ekran altı Face ID ilerlemiş birkaç yıla erişmiş durumda. Ancak Apple’ın bu sürecinde rahat durmayacağı ve iPhone 14 ile tanıştığımız ekran deliğini gittikçe küçülteceği söyleniyor. Bununla birlikte, bundan yıllar önce vazgeçilen Dokunmatik kimlik teknolojisinin yeniden gelmesi de olasıdır. Ancak Touch ID artık ekran altına gömülü olacak.

Ekran altı Face ID’yi ilk kez iPhone 17 Pro ile inceleyin

Telefon ekranları konusunda uzman olan ünlü analist Ross Young, Twitter’daki paylaşımında Apple’ın ekran altı Face ID 2025 yılında tanıtılacak iPhone 17Pro modelinde görebileceğimizi belirtti. Bununla birlikte Apple, ekran altı Face ID için hazırlık yaparken, yüz tanıma işleminde de giderek küçültecek. 2026 yılında, gerçek bir tam ekranlı iPhone ile tanışalım.

İLGİLİ HABER

Apple’ın Siz Farkında Bile Olmadan Aklınızı Çelerek Milyarlar Kazandığı Stratejisi

Ekran altı Face ID’den birkaç yıl sonra, yeniden Touch ID gelebilir!

Güney Koreli kaynaklara göre iddiasına göre ise Apple, Face ID’yi ekrana taşıdıktan sonra da ekran panelleri ile ilgili çalışmaları sürdürecek. Bu bağlamda, ekran altı Face ID’den 2 ila 3 yıl sonra, ekran gömülü gömülü Touch ID‘nin sahipleriyle buluşabileceği belirtiliyor. Yani 2030’lu yıllarda, iPhone’lara parmak izi okuyucu sensörlü de eklenmiş olacak. Elbette tüm bunların birer iddia olduğunu unutmamak gerekiyor.

:
https://appleinsider.com/articles/23/03/09/face-id-under-the-iphone-screen-delayed-to-2025-or-later?utm_medium=rss

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.