e
sv

Atomic Heart ilk 5 saat oynanış videosu internete sızdı 5 saati aşan bir oynanış videosu.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kıyamet sonrası oyunu Atomic Heart, şiddet dolu bir birinci şahıs nişancı deneyimi sunmak için en çekici alt türlerden bazılarını birleştiriyor. Atomic Heart çıkış tarihine yaklaşırken deneyler yaşandı. devamı, Atomic Heart için sürükleyici oynanış görüntülerini gösteren görüntüler de ortaya çıktı. Şimdi bu grup önemli bir yeni çerçeve daha katıldı. Oyunun ilk beş çalınması kaydetme değeri oynanış ve kısa süre önce YouTube üzerinde sızdı. Garythelians adlı 1,52 bin aboneli bir inceleme kanalı, yeni görüntü 17 saat önce yayınlandı. En son örnekler, Atomic Heart’ın oynanışına hemen kapsamlı bir bakış sunuyor.

Birkaç hafta önce, oyun PC sistem detaylarına açıklandı. Ayrıca, kısa bir deneyim için nelerin gerekli olduğu konusunda bize daha iyi bir fikir verdi. Ayrıca, geliştiricilere göre oyun “sağlam bir 60 FPS” üretecek ve bu da onu birçok oyuncu için tereyağlı bir FPS deneyimi haline getirecek. Bununla birlikte, yayın sonrası incelemelerden önce, çok oyunculu mod elde etmek için rafa kaldırdı. 21 Şubat’ta Atomic Heart hem mevcut hem de yeni nesil sürüm piyasaya sürülecek. PC, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series S ve X’te mevcut olacak. Atomic Heart 5 oynanış dış tavsiyelerimizden şimdi bahsedelim.

Şu anda, hep VPN yazıları metinleri gibi görünüyoruz. Ancak, içeriğin birçok başlığında yazı mevcut. Örneğin, En iyi hile uygulaması rehber yazımız da var. Bu yazımızda da, hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı mevcut. sonra, 2022 yılının en iyi 20 oyunu seçim yaptık. Bu seçimlerimizi de sizlerle paylaştık. yayını, birçok başlıkta oyun önerdiğimiz yazımız da var. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda, birçok ana başlıkta oyun hattı var. Dilediğiniz türde oyun yazısını bulmanız mümkün.

Genel olarak, videoyla ilgili geri bildirimler şu anda oldukça olumlu ve oyuncuların büyüleyici grafikleri ve oyun özelliklerinden memnun. Bir sonraki rol yapma aksiyon oyunu çok fazla kullanıcı merakını uyandırdı, bu nedenle diğer kullanıcılar için performans zorlukları kötüleşene kadar Atomic Heart için güçlü satışlar bekleyebiliriz. Bu yazının yazıldığı sırada DMCA henüz videoya karşı harekete geçmemişti. Ancak sızdıran kişinin inceleme ambargosunu sınırlandırdığı gözün önünde, bu durumun yanında yürütülmektedir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.