e
sv

Apple’ın ‘Genişletilmiş Gerçeklik’ Gözlüğü, iPhone 15’ten Bile Önce Tanıtılacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple, bir zamanlar üzerinde çalışmış olduğu gerçeklik gözlüğünde sona gelmiş olabilir. Tecrübeli analist Ming-Chi Kuo’ya göre gözlük, bu yıl kesin olarak tanıtılacak.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, bu yıl yeni bir ürün kategorisine daha giriş yapmayı ve rekabete katılmayı planlıyor. Bu ürün, artırılmış gerçeklik ile sanal gerçeklik deneyimi birlikte sunacak, Apple’ın tabiriyle “çiftlerin gerçekliği” Gözlük. Gelen son haberler, bu gözeliğe çok yakın anlatıyor düşündürüyor.

Apple ile ilgili yaptığı paylaşımlarla güvenilirliğini kanıtlamış bir kaynak olan Ming-Chi Kuo, Twitter’da dikkat çekici açıklamalar yaptı. Çok net ifadeler kullanan Kuo, Apple’ın aslında gerçeğinin aynalığının bu yıl tanıtılacağını söyledi. Ancak Apple’ın planlarında bazı gecikmeler de yaşanmıyor değil.

Genişletilmiş gerçeklik baharda veya en geç WWDC 2023’te tanıtılacak

Apple'ın gerçekliği

Ming-Chi Kuo’nun yorumuna göre Apple, anlık gerçeklik Aynanın denenmesi ile yazılım geliştirme mekanik kullanımlarında gecikmeler yaşıyor. Bu da ürün lansmanı için gecikmeye yol açacak. Kuo, anlık gerçeklik Görüntüsünün baharını gördükten veya haziran elde ettikten sonra gerçekleştirilecek WWDC 2023 kapsamında tanıtılacağını söylüyor. Sevkiyatlar ise en geç üçüncü çeyreği yapacak. Dolayısı ile Apple’ın sonraki gerçeklik gözlüğü olarak adlandırılan karma gerçeklik gözlüğü, eylülde tanıtılıp muhtemelen ekimde satışa sunulacak iPhone 15’ten bile önce karşımızda olacak.

İLGİLİ HABER

Apple’ın Karma Gerçeklik Gözlüğü İşletim Sisteminin Adı Değişti: “realityOS” İptal Oldu

Twitter’da yer alan açıklama şu şekilde:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.