e
sv

Apple’dan Sızdırılan Görüntü, iPhone 15 Ailesinde Wi-Fi 6E Göreceğimizi Onaylar Nitelikte!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’ın iPhone 15 ailesinde en son Wi-Fi teknolojisi olan Wi-Fi 6E’yi kullandığını gösteren belgeler sızdırıldı.

Sadece kullanıcı verilerini koruyanlar ve Apple taramalarıyla ünlenen araştırmacı Unknownz21, yine bir Apple taramaları ile karşımızda. iPhone’un bu senenin sonlarına doğru tanıtacağı yeni ana serisi iPhone 15 ailesi hakkında yeni bir özellik sızdırılmış olabilir.

Unknownz21’in yayınladığı bu cihazlarda iPhone 15’in anten yapısının detayları bulunuyor. Bu kesitlerle birlikte iPhone 15 ailesinin ilk yeni özelliği ortaya çıkmış olabilir.

iPhone 15 ailesinde Wi-Fi 6E teknolojisi olabilir

D8x, ‌iPhone 15‌ Pro modellerini ifade ediyor ve bilgileri, daha hızlı Wi-Fi 6E teknolojisinin ‌iPhone 15‌ Pro ve ‌iPhone 15‌ Pro Max ile sonraki aşamalarını gösteriyor. D3y olarak etiketlenen standart ‌iPhone 15‌ modelleri, Wi-Fi 6E yerine Wi-Fi 6 kullanmaya devam edecek.

D7x, iPhone 14 Pro ve Pro Max’i, D2y ise iPhone 14 ve 14 Plus’ı ifade ediyor ve belgede iPhone 14 Pro ve iPhone 15 Pro arasındaki anten tasarımı dışarı çıkıyor. Bu belgeye göre Wi-Fi 6E, yalnızca iPhone 15 Pro’ya özel bir özellik olacak.

İLGİLİ HABER

Apple, 2021’de Tanıtılan iPhone 13 Modellerini Yenilenmiş Olarak Satmaya Başladı (Bize Tabii ki Yok)

Şu an itibariyle Wi-Fi 6E teknolojisi, Apple’ın iPad Pro, Mac mini ve MacBook Pro modellerinde zaten yer alıyor ancak yalnızca sınırlı sınırlar. Apple ilk defa bu sonuçları bir iPhone modelinde kullanmış olacak, tabii eğer gerçekleşirse.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.