e
sv

Apple Watch, İlk Kez Bir Spor Organizasyonunda Resmi Ekipman Oldu: Profesyonel Sörfçüler Tarafından Kullanılacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple Watch, ilk kez profesyonel bir spor organizasyonunda resmi ekipman olarak kabul edildi. Dünya Sörf Ligi, sporcuların cihazlarının yarışmalarda kullanılacağını açıkladı.

Apple’ın akıllı saati Apple Watch, hem günlük kullanım hem de sporcular için birçok önemli yapıya sahip olmasıyla biliniyor. İşte bu yüzden de birçok profesyonel sporcu bu dünyadan yararlanıyor.

Şimdi ise Apple Watch’ın spor alanı kullanımıyla ilgili bir gelişme yaşandı. Dünya Sörf Ligi (WSL)bugün yaptığı açıklamayla Apple’ın akıllı saatinin resmi ekipman olarak kabul ediliyor duyurdu. Bu gelişme, cihazın ilk kez profesyonel bir spor organizasyonunda hayata geçirilmesini sağladı.

Apple Watch, yarışmalar sırasında sporculara bilgi verecek

Sporcu, Apple Watch 8 ve Apple Watch Ultra kullanırken yarışmalar sırasında WSL Surfer ismi verilen gözetime erişebilecek. WSL koruma sistemiyle uyumlu olan uygulama, sporculara puanlar, dalgalar, sıcaklık gibi birçok konuda bilgi sağlayabiliyor. Apple Watch da suya dayanıklılık nedeniyle bu bilgileri kolay ve güvenli bir şekilde sporcuların bileğine bu bilgileri taşıyor.

WSL CEO’su Erik Logan da, “Apple Watch’ın kullanım kolaylığı, su geçirmezliği Gibi benzersiz gibi özellikler, dünya turumuzun zorlu koşullarında yarışan sörfçüleri desteklemek için ideal bir çözüm haline getiriyor. Sörfçüler, rekabet ederken bilgi ihtiyacına duyar. Apple Watch için geliştirdiğimiz WSL Surfer da gerçek zaman verilerini sağlayarak bunu başarıyor” kullanım kullandı.

Her sörfçünün ortaya çıkması önden yüklenmiş olduğu bir Apple Watch çıkacağını belirtirken, 29 Ocak’ta Hawaii’de başlayacak yeni sezondan önceki dönemlerde cihazla antrenman yapacağını aktarıldı.

Apple Watch 8 Doğum tüm ayrıntılar için

İLGİLİ HABER

Apple Watch Series 8 Tanıtıldı: İşte Tasarımı, Fiyatı ve Özellikleri

Apple Watch Ultra Doğum tüm ayrıntılar için

İLGİLİ HABER

Apple Watch Ultra Tanıtıldı: İşte iPhone Kadar Pahalı Akıllı Saatin Fiyatı ve Özellikleri

:
https://appleinsider.com/articles/23/01/27/world-surf-league-declares-apple-watch-as-official-sports-equipment?utm_medium=rss

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.