e
sv

2019’da Tanıtılan Samsung Galaxy Note 10 Bugün Hala Alınır mı?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung Galaxy Note 10, 2019 yılıyla birlikte büyük ekran seven kullanıcılarının karşısına çıktı. Kalemi ile birlikte ön plana çıkan Note serisi, güçlü özellikler ile birlikte de dikkatleri üzerine çekmişti. Peki Samsung Galaxy Note 10, 2023 yılında mı alınacak?

Note serisi konut veda ederken serininin son yüzyıllarında çıkan başarılı telefon Samsung Galaksi Not 10halen Android kullanıcıları tarafından tercih edilen bir telefon olarak ön plana çıkıyor.

Büyük ekran ve S Pen’yle birlikte özellikle iş kullanımları için telefon arayan kullanıcıların radarına giren cihaz, 4 yıl önce koruma altına alma performansıyla birlikte insanların istek girmeyi başardı.

Samsung Galaxy Note 10’un özellikleri:

İşlemci Sekiz Çekirdek – Samsung Exynos 9825
ağırlık 168 gram
Ekran 2280 x 1080 (FHD+) – Dinamik AMOLED
Arka Kamera 12,0 MP + 16,0 MP + 12,0 MP
ön kamera 10.0 MP
Veri deposu 8 GB
Hafıza 256 GB
Boyutlar 151,0 x 71,8 x 7,9

Batarya

3500 mAh

3 kameraya Sahip olan Samsung Galaxy Note 10, etkileyici fotoğraflar çekebilmeniz için size bir fırsat sunuyor. 8 GB RAM ile birlikte telefonu akıcı bir şekilde harekete geçirmek, Samsung Exynos 9825‘in gücüyle birlikte oyunlarda şampiyonalarınızın bir adımını atabilirsiniz.

Genel olarak bir amiral gemi özelliklerine sahip olan cihaz, S Kalemi desteğiyle birlikte de ayrılmanın bir adımının önüne geçmeyi başarıyor.

Samsung Galaxy Note 10’un fiyatı ne kadar?

Galaxy Not 10

Samsung’un amiral gemisi Samsung Galaxy Note 10’un şu an resmi olarak satışı bulunmuyor. Samsung’un sitesi stok sorunundan nedeniyle durdurulan cihaz, 3. parti bagaj tarafından 16.000 TL yakındaki bir fiyat etiketine sahip.

Telefon fiyatlarının yükselişi göz önünde Android tarafında güçlü bir cihaz için bu fiyatlar artık normal kabul ediliyor.

Samsung Galaxy Note 10 hakkında ayrıntılı bilgiler:

  • Samsung Galaxy Note 10’un ekran özellikleri
  • Samsung Galaxy Note 10’un kamera özellikleri
  • Telefon cihazı: S Pen
  • Samsung Galaxy Note 10’un ekran özellikleri
  • Samsung Galaxy Note 10’un işlemci özellikleri
  • Sonuç: Bugün Samsung Galaxy Note 10 hala alınır mı?

Samsung Galaxy Note 10’un ekran özellikleri

Galaksi Notu

Note serisi her zaman büyük ekranlar ile birlikte dikkat çekmiştir. Bu gelenek Galaxy Note 10 ile devam etti. 6.3 inç ekrana sahip olan telefon, AMOLED ekran teknolojisine sahip.

Dönemin yoğun ekran modasına ayak uyduran Galaxy Note 10, bu işlemleri yapıyor kötü yanlarına da sahip. Örneğin telefonu avuç içindeyken kullanma alışkanlığı haline getirdiyseniz, ekranı istem dışı birçok dokunmayla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ayrıca güvenlik önlemi olarak parmak izi Teknolojiye sahip olan telefon, lisans altında bu teknolojiye yer veriyor.

Samsung Galaxy Note 10’un kamera özellikleri

Not Kamerası

3 arka kamera (12 MP ana kamera; 16 MP çok geniş; 12 MP telefoto) ile kaliteli fotoğraf çekme imkanı sunan Samsung Galaxy Note 10, 10 MP’lik ön kameraya sahip.

Çıkış yaptığı telefon döneminde, bir önceki seriye göre kamera teknolojisinde bir yenilik yapmadığından dolayı eleştiri oklarının sebebi olmuştu. Ancak telefon, fotoğraf kullanımı kullanıcıları memnun kalacak sonuçları ortaya koyar.

4K 60 fps‘e kadar video çekebiliren cihaz, videoda arka plan yansıtma teknolojisine sahip. Ancak bu teknoloji, istikrarlı bir performans sergilemediği için iyi bir performans vermeyebilir.

Telefon cihazı: S Pen

S Kalemi

Not serisini diğer telefonlardan ayıran bir özellik varsa bu kesinlikle S Kalemi‘yön. Telefona bir anda farklı bir yetenek kazandıran S Pen, telefonda almayı değil ve video düzenleme İşler yapmayı tercih eden kişiler için bir kurtarıcı olabilir.

S Pen’i bir kontrolcü olarak da kullanarak telefona çeşitli komutlar bulmak mümkün. örneğin kalem üzerinden fotoğraf çekebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10’un ekran özellikleri

Note 10 ekranı

3500 mAh Bataryaya sahip olan Samsung Galaxy Note 10, ortalama netlikte bir kullanımla birlikte 1 yaşında rahat bir şekilde çıkarabiliyor.

Pil konusunda bir olumsuzluk olmasına rağmen kullanıcılara, danışmak üzere verilen yanında şarj aleti konusunda Samsung’a bir serzenişte bulunuyor. Hızlı şarj Desteğine rağmen düşük seviyede bir şarj cihazıyla son kullanıcıyla buluşan cihaz, bu özelliği tam olarak gizlemeyebilir.

ayrıca telefon ters şarj işlemi de. Bu sayede telefon üzerine başka bir cihaz koyduğunuz zaman telefonun kendi bataryasından o cihazın şarj edilmesini sağlar.

Telefon tercihinizi Samsung Galaxy Note 10’dan yana kullanırsanız ekstra olarak bir şarj aletini tarayın, birleştirin daha hızlı şarj tutma imkan verebilir.

Samsung Galaxy Note 10’un işlemci özellikleri

İşlemci

Samsung Galaxy Note 10 gücü Samsung Exynos 9825‘on yerde. GPU tarafında da Mali-G76 MP12sahip olan telefon, 8 GB RAM‘e sahip.

Samsung tarafından üretim işlemcisi, aslında telefon için oldukça iyi bir performans ortaya koyar. Oyunlarda kasma yaşatmayan işlemci, günlük işlerinizde de akıcı bir şekilde telefon çalıştırma sağlıyor.

oyunlarda ısınma sorunları de yaşatmayan cihaz, büyük ekran ve güçlü işlemcisiyle birlikte oyuncuların istediği bir telefon oldu.

Sonuç: Bugün Samsung Galaxy Note 10 hala alınır mı?

samsung galaksi not 10

Not serisi artık adına Ultra adı altında devam ediyor ve Samsung Galaxy Note 10, serinin son telefonlarından bir tanesini sayıyor.

Samsung Galaxy Note 10, şu an ortalama 16.000 TL’ye kullanıcıların beğenisine sunulması. Bu fiyat artık bu ipucu güçlü gruplar için normal olarak kabul edilmekte olan tek bir soru işareti kafamızda kalıyor, 4 yıl önceki teknolojiye bu fiyat verilir mi?

Açıkçası telefon teknolojisi son yıllarda devasa bir gelişim içinde olmadı. Birbirine çok benzeyen canlılara sahip modeller, yalnızca çok küçük değişikliklerle piyasaya sürüldü. Bunu da ressamsız zaman 4 yıl önceki teknolojiye sahip Samsung Galaxy Note 10, bir telefon almak olarak ön plana çıkıyor.

Kaynak: Samsung – TechRadar

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.