e
sv

18 Yaşından Küçükler, Fortnite Mobile Oynayamayacak (Oyuna Servet Harcama Devri de Bitiyor)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Fortnite’ın mobil sürümü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Geliştirici ekip, 30 Ocak’ta oyunun bazı içeriklerinin getirileceğini açıkladı.

Dünyanın en popüler hayatta kalma oyunlarından bir tanesi olan Fortnite, oyun içi ödeme yöntemleri nedeniyle Google ve Apple ile karşı karşıya geldi. Oyunun arkasındaki ekip olan Epic Games, Apple ile Google’ın komisyon oranlarına karşı savaşa öncülük etti ve 2020’den beri devam eden bir mahkemeye çıktılar. Epic Games’in restine yanıt olarak Google ile Apple, Fortnite’ın mobil sürümü uygulama mağazalarından kaldırmışlardı.

Fortnite’ın mobil sürümünü yıllar önce telefona indiren kullanıcılar, oyunu hala oynuyorlar. Ancak güncelleme yapılamıyor, yeni sezonlara geçilemiyor. Gelen son haberler ise Fortnite Mobile için yeni bir döneme başlamak üzere olduğunu öne seriyor. Zira Fortnite Mobil, artık çok daha işlevsiz merhaba gelecek.

Güncelleme al Fortnite mobile, artık daha da sonunda bir oyun olacak

Fortnite Mobil

Fortnite’ın destek sayfasından yapılan bir elinde göre Fortnite Mobile oynayan oyuncular, 18 yaşın büyük olması gerekiyor. Üstelik tek mesele bu da değil. Artık oyuncular, uygulama içinde V-Papel harcaması yapamayacaklar. Yapılan göre göre yeni dönem, 30 Ocak tarihinde harekete geçecek.

Fortnite’ın resmi açıklaması şöyle:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.