e
sv

Apple’ın Karma Gerçeklik Gözlüğü Hakkında Yeni İddia: Herkes Kendi Uygulamasını Yapabilecek (Hem de Siri’yle)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’ın, heyecanla beklenen karma gerçekliği görmeyenlerin bile uygulamalarını sağlayacak özellikleri ekleyeceği ortaya çıktı. İddiaya göre kullanıcılar, uygulamaları Siri kullanarak yapabilecekler.

Uzun arkadaşları Apple’ın bir karma gerçeklik gözlüğü çıkararak yeni bir kategoriye giriş yapacağı konuşuluyordu. Öyle ki şimdilik ‘Gerçeklik Pro’ olarak çalıştırma hakkında cihaz sık sık farklı iddialar ortaya atılıyordu. Örneğin, bir App Store’a sahip olan Gözlemn üçüncü parti uygulamaların sahibi olacaktı.

Bugün ise başlık hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. The Information tarafından depolanan bir rapor, Apple’ın cihaz için daha iddialı planlarının Beklentileri kullananların sevindirecek özellikleriyle büyümesinin gösterildiği.

Apple, çalıştırma bilmeyen insanlar Siri ile uygulama çalıştırmalarını sağlamak istiyor

The Information’a göre teknoloji devi, herhangi bir yapılandırma bilmeyen insanlar Siri’yi kullanarak gözlük için uygulamalara olanak tanımak ister. Bu iddialar, Reality Pro’nun üstte çalıştığı belirtilen dört kişiye dayandırılıyor.

Rapor, kullanıcıların kendi artırılmış gerçeklik (AR) uygulamalarını ve onları App Store’da yayınlamasını kolay hale getirmek için bu adımı atacağını belirtti. İddiaya göre, sesli asistan Siri’den gerçek hayattaki nesneye dayalı bir şeyler oluşturmak için yardım istenebilecek.

Bu şekilde de AR uygulamaları için sıfırdan bir şey oluşturmaya gerek kalmayacak. Ayrıca, gerçek hayattaki hayali 3 boyutlu ve gerçekçi bir şekilde elde etmek için taranıp başlığa aktarılabileceği de raporda belirtiliyor.

İLGİLİ HABER

Apple’ın İlk Karma Gerçeklik Gözlüğünün Adı ve ‘Ultra İyi’ Özellikleri Hakkında Yeni İddia

Bu tarz benzer özellikler diğer sanal gerçeklik cihazlarında da görüldük. Meta’nın Görev başlıklarında Ufuk Dünyaları adlı bir uygulama vardı. Bu uygulamayı, yerleşmeden insanların 3 boyutlu ortamlar oluşturmasına olanak tanıyordu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.