e
sv

Corsair Ironclaw RGB inceleme Corsair'in oyuncu faresini detaylıca anlattık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

FPS ve MOBA türü oyun kullanıcılarına hitap eden Corsair’in Corsair Ironclaw RGB oyuncu faresi inceleme yazımızla karşınızdayız. Bu incelememizde, CES 2019’da tanıtılan, tam 18.000 dpi’ye sahip bir oyuncu faresi ile karşı karşıyayız. Yeni tasarımı, daha geniş avuç içi kavrama yüzeyine sahip ve ilk bakışta, oyun meraklılarının kullanabileceği bir fare olarak gözümüze çarpıyor. büyük eller. Corsair rakiplerine göre bu konuya daha fazla önem veriyor ve Ironclaw RGB modeli en büyük avuç içi tutuşuna sahip.

Bilgisayar kullanımınıza kısayol katacak yan tuşlar aynı zamanda başparmağınız için de uygun bir konumda yer alıyor. Ironclaw RGB, 130mm uzunluk, 80mm genişlik ve 45mm yükseklik ile uzun ve büyük mouse kategorisinde öne çıkıyor. Siyah ve mat rengiyle iddiasız bir görünüme sahiptir. Üzerinde bulunan aydınlatma bölgeleri ile kendi renk seçimlerinizi de yapabilirsiniz. Ironclaw RGB’nin üst tarafı yumuşak ve mat bir malzemeden yapılmıştır. Fare tıklamalarınızı da iyi takip eden üst yapının avuç içi kavrama kısmına baktığımızda elleriniz aşırı kuru ya da terli değilse elinizi oldukça iyi kavrıyor.

Corsair’in yeni ürünleri için yapmış olduğu Corsair iCUE uygulaması ile bu özelleştirmeleri yapabilirsiniz. Oyun farenizin yanı sıra Corsair kulaklığınızı ve klavyenizi de bu program aracılığıyla ayarlayabilirsiniz. Ironclaw RGB’nin aydınlatma ayarlarını, renk seçeneklerini ve renk yanıp sönme stillerini dilediğiniz gibi değiştirmeniz mümkün. Aydınlatma LED’lerinin canlılığı Ironclaw RGB’nin görünümüne hoş bir atmosfer katıyor.

Konfor açısından eli küçük olan kullanıcılardan düşük oy alabilir. M65 RGB Elite gibi Ironclaw RGB de PixArt’ın PMW3391 optik sensörünü kullanıyor. Son teknoloji ürünü bir sensör olan PMW3391 mükemmel kontrol hızına sahip olup hassasiyet ve doğruluk oranları oldukça başarılıdır. Ironclaw RGB ile FPS gibi oyunları oynarken herhangi bir hata ya da uyarıyla karşılaşmadım. Bu sensörün özellikleri PMW3389 ile hemen hemen aynıdır. Nominal hızlanma ve maksimum izleme hızı 50 G ve 400 IPS’dir. 100’den 18.000’e kadar dpi değerlerine sahip olan Ironclaw RGB’yi 1 CPI adımında kişiselleştirebilirsiniz.

Moba’yı League of Legends oyununda test etmiştik. Haritayı kontrol ederken kameranızı iyi kontrol etmeniz, farenin getirdiği üst düzey sensör ile becerilerinizi kullanırken beceri atışlarını kaçırmanız daha da zorlaşıyor. Corsair ailesinin FPS ve MOBA oyunları için üretilen bu oyuncu faresi, rakiplerinize göre daha hızlı tepki vermenizi sağlıyor.

Corsair Ironclaw RGB inceleme yazımızda belirtmemiz gereken şeylerden biri de kesinlikle sunduğu özellikler. Ironclaw RGB’nin tüm ana düğmeleri, hafif, dokunsal, sağlam ve 50 milyon tıklama ömrüne sahip Omron anahtarlarını kullanır. Örgülü kablo yapısı Ironclaw RGB oyun faresinin ömrünü uzatır. Çünkü farelerin arızalanmasının nedenlerinden biri ya düğme arızası ya da kablonun ucunda veya başka bir yerde kopmasıdır. Yüksek kaliteli sensör ve anahtarları ile fiyat aralığındaki diğer farelere göre performans açısından bir adım önde duruyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.