e
sv

AOC AG273QCX inceleme AOC AG273QCX gerçekten hoşumuza gitti.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

AOC AG273QCX incelemesi

AOC Gaming ailesinin kavisli oyuncu monitörü AOC AG273QCX modeli test konuğumuz olarak aramıza geldi. AOC AG273QCX inceleme yazımızda konuğumuz olan bu klavyeden olabildiğince bahsedeceğiz.

Tepki süresi ve yenileme hızını FreeSync özelliğiyle destekleyen AOC, FreeSync Premium Pro adı verilen 30 ila 144 Hz arasında aktif olan teknolojiyi de sunuyor. Görüntüdeki kırılmalar en aza indirilerek akıcılık sağlanır.

AOC AG273QCX’i hareket için denediğimizde yukarı-aşağı hareket, sağa-sola dönüş ve ileri-geri eğim fonksiyonlarına sahip olduğunu görüyoruz. Kavisli yapısı nedeniyle pivot pozisyonuna yerleştirilemez. Sağa ve sola 30 derece, öne ve arkaya ise 3,5 ila 21,5 derece eğebilirsiniz. Ergonomik yükseklik değerini ayarlamak için 110 mm’ye kadar yükseltebilir veya alçaltabilirsiniz.

Gerçek tasarım detayı arka tarafta yapılmıştır. Bu detay sadece aydınlatma amaçlı yapılmamış, aynı zamanda kavisli yapısıyla uyum içinde göze hitap edecek çizgili daire detaylarına da sahip. Üç ayaklı standla birlikte gelen AOC AG273QCX, geniş ve aralıklı olduğundan masanıza sağlam bir şekilde oturuyor ve fazla yer kaplamıyor. Çoğu oyun monitöründe gördüğümüz kulaklık askısı, AOC AG273QCX’te içeriden gelecek şekilde hem sağ hem de sol tarafta yer alıyor.

AOC AG273QCX’i kullanırken HDMI, Display Port ve güç kaynağı kablolarınızı geçirebilmeniz için bir delik bulunmaktadır. Kabloların dağılmaması için güzel bir detay. AOC AG273QCX, 623x433x218 mm boyutlara ve 8,14 kg ağırlığa sahiptir.

Kavisli ekranı VA panel ile birleştirilmiş ve WLED aydınlatma ile desteklenmiştir. İnce çerçeveli ve siyah kasa tasarımına sahiptir. Ön yüzünde sadece AGON kelimesi var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.