e
sv

Nintendo Super Mario serisinin 35 yılını oyunlar ve etkinliklerle kutluyor En sevilen klasikler bir arada!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Nintendo, Super Mario serisinin 35. yılını oyunlar ve etkinliklerle kutluyor

Nintendo ekibi, yıllardır aramızda olan Super Mario serisinin 35. yılını kutluyor. kutluyor. NES’teki ilk maceralarımızın üzerinden 35 yıl geçti. Nintendo ekibi de Super Mario ile geride kalan 35 yılın şerefine bizleri sevindirecek bir adım atıyor. Bu haberimizde sizlerle paylaşacağımız şeyler arasında Nintendo’nun Super Mario serisinin 35. yılı dolayısıyla oyunculara getireceği oyunlar, etkinlikler ve benzeri şeyler yer alıyor. Tüm detaylara girmeden önce sizleri aşağıdaki videoyla baş başa bırakalım, ardından listemize göz atabilirsiniz.

Bu yeni koleksiyonluk cihaz, ilk kez 1980’lerde piyasaya sürülen orijinal Game & Watch sistemlerinden ilham aldı. Orijinal el cihazı bir oyun içeriyordu ve aynı zamanda zamanı göstermek için saat olarak da kullanılabiliyordu. Orijinal Game & Watch serisi dünya çapında 43 milyondan fazla sattı. Oyun ve İzle: Süper Mario Bros., modern +Kontrol Pedi bulunur. Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels (Japonya’da Super Mario Bros. 2 olarak piyasaya sürüldü) ve Mario görünümlü Ball’un özel bir versiyonunun klasik oyunlarını oynamak, Game & Watch: Super Mario Bros ile bir saattir. İşlevleri keşfetmek için 35 küçük dokunuş. Game & Watch: Super Mario Bros. 13 Kasım’da çıkıyor.

35. yıl dönümü temalı Ninji Speedrun pisti Kasım ayında Super Mario Maker 2’ye geliyor. Kasım ve Aralık aylarında Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario serisi dövüşçülerin, aşamaların ve eşyaların kullanıldığı bir oyun içi çevrimiçi turnuvaya ev sahipliği yapacak. Ocak 2021’de Splatoon 2’ye Super Mario temalı bir Splatfest geliyor. Gelecek yılın Mart ayında Animal Crossing: New Horizons’ta Super Mario temalı mobilyalar satışa sunulacak.

Şu andan itibaren Mart 2021’e kadar Super Mario Bros.’un 35. yıl dönümünü kutlamak için birçok etkinlik düzenlenecek. 9 Eylül sabah 9’dan 23 Eylül sabah 9’a kadar Mario Kart Tour’da orijinalinden Mario (SNES) ve Donkey Kong Jr. yer alıyor. Süper Mario Kart. Yalnızca (SNES) tarafından oynanacak bir Super Mario Kart Turu etkinliği yer alacak. Bu yılın sonuna doğru tarihi Super Mario öğeleri ve 35. yıl dönümü temalı ürünler Nintendo Resmi Birleşik Krallık Mağazasından satın alınabilecek.

Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 ve Super Mario Bros. Geliştirilmiş 16 bit grafiklerle Game 3’ün yükseltilmiş versiyonlarını içeren klasik Super NES oyunu, Nintendo Switch Online oyun kataloğuna katılıyor Bugün.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.