e
sv

Call of Duty Modern Warfare 2 tüm karakterler Karakterlerin nasıl açılacağı ile ilgili bilmeniz gereken her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty Modern Warfare 2'nin tüm karakterleri

Call of Duty Modern Warfare 2 çevrimiçi modunda kullanabileceğiniz 25 karakter bulunmaktadır. Operatör olarak da adlandırılan bu karakterlerle savaşa giriyoruz. SPECGRU ve KORTAC isimli 2 takımda toplam 25 karakter bulunmaktadır. Şimdi size bu karakterlerden bahsedeceğiz. Call of Duty Modern Warfare 2’deki tüm karakterleri ve bu karakterlerin kilidinin nasıl açılacağını anlatacağız. Bu sayede hedeflediğiniz karakteri nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz mümkün.

Call of Duty Modern Warfare 2 tüm karakterler rehberimizde önemli bir sorudan bahsedelim. Farah, Soap, Price ve Ghost’un Modern Warfare 2’nin çok oyunculu modunda Operatör olarak mevcut olduğunu fark edeceksiniz. Bunlara erişmek için oyunun Vault Sürümü gereklidir. Bu yüzden bir sorun var.

Call of Duty Modern Warfare 2 tüm karakterler rehberimiz bu kadar. Dahası, Call of Duty Modern Warfare 2 incelemesi Makalemize bir göz atın. Elbette, Call of Duty Modern Warfare 2 Crossplay’i kapatma Ayrıca rehber yazımızdan da yararlanabilirsiniz. Daha sonra, Call of Duty Modern Warfare 2 Double XP alma ve kullanma Rehberimizle hızlı bir başlangıç ​​yapın. Ayrıca, eğer bir silah arıyorsanız Call of Duty Modern Warfare 2 M16’nın kilidini açma ve öneri oluşturma Rehberimiz sizi kastediyor.

Bunun, Oni’nin ön sipariş vermeyen Xbox ve PC kullanıcıları için daha sonra piyasaya sürüleceği anlamına gelip gelmediğini bekleyip görmemiz gerekecek.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.