e
sv

Resident Evil 4 Remake bizlere Wesker karakterini getirebilir Wesker'ı hikayede daha çok, daha derin, daha ön planda görmek efsane olurdu.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Resident Evil 4 Remake bize Wesker karakterini getirebilir

2023 yılının en çok beklenen video oyunlarından biri de Resident Evil 4 Remake. Sonuçta 2005 versiyonu çoğu zaman şimdiye kadarki en iyi video oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Serinin en sevilen karakterlerinden Leon S. Kennedy ve Ada Wong oyunda karşımıza çıkıyor. Serinin ana düşmanı Albert Wesker orijinal oyunda yoktu. Ancak görünen o ki Resident Evil 4 Remake, Wesker karakterini geri getiriyor. oyunun IMDB’si Sayfasına göre Wesker’ı Dead by Daylight’ın Resident Evil içeriğinde canlandıran aktör Connor Fogarty seslendirecek.

Dahası, Resident Evil 4 Remake’in çıkış tarihi, hikayesi ve oynanışı Ayrıca yazımıza göz atmanızda fayda var. Dahası, Ocak 2023’te çıkacak önemli oyunlar Yazımız sizleri bekliyor. Elbette, Şubat 2023’te çıkacak önemli oyunlar Bir de makalemiz var. Daha sonra, Ormanın Oğulları çıkış tarihi, fragman, oynanış ve daha fazlası Ayrıca yazımıza da göz atmak isteyebilirsiniz. Sonraki, Wo Long Fallen Dynasty’nin çıkış tarihi, hikayesi, oynanışı Yazımız sizleri bekliyor olacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.