e
sv

Monster Hunter Rise canavar listesi – Tüm Sunbreak canavarları Oyunda yer alan tüm canavarlar burada.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Monster Hunter Rise canavar listesi - Tüm Sunbreak canavarları

Aslında Monster Hunter Rise’da avlanacak ve savaşacak çok sayıda canavarın olması şaşırtıcı olmasa gerek. Nihayet, oyunun Konusu adından belli. Kamura Köyü’ne gelen avcıların işi hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü dışarıda Baggi gibi yumruk atan minik canavarlardan Rathalos gibi devasa canavarlara kadar canavarlar var. Şimdi bu tam listeyi sizlerle paylaşacağız. Ayrıca sadece Monster Hunter Rise canavar listesi değil, aynı zamanda tüm Sunbreak canavarları da var. Dilerseniz hemen listeye geçelim.

Şu ana kadar canavarlar küçük olanlardı. Dolayısıyla kolay av olduklarını söylemek mümkün.

Daha önce yaptığımız gibi yapacağız. Bu yüzden öncelikle küçük canavarların listesini sizlerle paylaşacağız. Monster Hunter Rise canavar listemizin ilk tarafında yaptığımız da buydu.

Şimdi sırada bahsettiğimiz Sunbreak canavarları var. Yine sizler için 2 bölüm halinde paylaşacağız. İlk olarak küçük canavarların listesi var. Sonra büyük canavarlar var. Böylece daha kolay bulabilirsiniz.

Küçük canavarlara baktın mı? Şimdi sıra Monster Hunter Rise Sunbreak büyük canavarlar listesine geldi.

Bu noktaya kadar olan canavarlar büyük canavarlardır. Bunlar kesinlikle sinir bozucu olması muhtemel canavarlar. Özellikle gelişim aşamasında. Bu nedenle dikkatli olmanız sizin için daha iyi olacaktır.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.