e
sv

Mortal Kombat 12 çıkış tarihi, oynanış ve dahası Daha fazlasını biz de merakla bekliyoruz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mortal Kombat 12 çıkış tarihi, oynanış ve daha fazlası

Mortal Kombat 12’nin çıkış tarihi ne zaman? Üstelik Mortal Kombat 12 oynanış açısından nasıl olacak? Bunları ve daha fazlasını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü tam olarak bu sorulara cevap vermek için buradayız. Serinin hayranları Mortal Kombat 12’nin arenaya geri dönmesini ve kötü saldırılar gerçekleştirmesini sabırsızlıkla bekliyor. Hayranlar aksiyona geri dönmek için sabırsızlanıyor. Ancak Mortal Kombat 12’nin ne zaman çıkacağından pek emin değiller.

Tıpkı çıkış tarihi ve fragmanı gibi sizi heyecanlandıracak bir oynanış görüntüsü de bulunmuyor. Umarız yakın zamanda sizlerle paylaşacağımız haberlerimiz olur.

Mortal Kombat 12’nin çıkış tarihi, oynanışı ve daha fazlası hakkında şimdilik bildiklerimiz bu kadar. Ancak zamanla daha fazlası ortaya çıkacak. O zamana kadar bununla yetinmek zorundasın. Ancak sitemizde daha birçok makale bulunmaktadır. Şimdi sizlere diğer yazılarımızdan bahsedeceğiz.

Mortal Kombat 12 çıkış tarihi, oynanışı ve daha fazlasıyla ilgili yazımızı bitirmeden önce 3 önerimiz daha var. Bunların dışında birçok yazımız var. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulmanız mümkün.

Sızıntı NetherRealm veya ilgili bir taraf tarafından resmi olarak onaylanmadığı sürece tüm Mortal Kombat 12 sızıntılarında dikkatli olunması şarttır. Sızdırılan bir MK12 fragmanında Reptile’ın yer aldığına dair söylentiler vardı. Bir NetherRealm çalışanına gönderilen kısmen yayınlanmış bir e-posta daha sonra bu klibi desteklemek için kullanıldı. ‘ YouTube’daDalga Raporu‘ daha fazla ayrıntı içeren bir video var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.