e
sv

PUBG Mobile 90 FPS destekleyen telefonlar Aşağıda sizler için bütün 90 FPS destekleyen telefonları listeledik, gelin bakalım PUBG Mobile 90 FPS destekleyen telefonlar neler bakalım.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PUBG Mobile 90 FPS Destekleyen Telefonlar

Kesinlikle mobil oyunlar arasında en popüler oyun. Pubg mobil İzleyici kitlesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. 1.0 güncellemesiyle birlikte oyuna yeni ve büyük bir güncelleme geldi. Erangel Değişti ve yeni özellikler geldi. Yeni özellik ile birlikte oyuna yeni bir grafik ayarı olan 90 FPS eklenmiş oldu ve bu sayede artık elbette telefonunuz destekliyorsa oyunları 90 FPS’de oynayabileceksiniz. Telefonunuzun bunu destekleyip desteklemediğini öğrenmek istiyorsanız bu makalede öğreneceksiniz. Şimdi sizler için 90 FPS destekleyen tüm telefonları aşağıda listeledik, gelin hep birlikte göz atalım. Kuyu, PUBG Mobile 90 FPS’yi destekleyen telefonlar Bakalım ne olacak. Ayrıca oyunda kaç FPS aldığınızı görmek istiyorsanız PUBG Mobil FPS Vizyonu makalemize ve PUBG şekilli takma ad listesi ve şekilli klan takma adları Ayrıca yazımıza da göz atabilirsiniz.

2021 sonu itibarıyla PC ve Xbox One’da en çok satan video oyunu ve genel olarak en çok satan beşinci video oyunu olan PUBG: Battlegrounds, oyun konsollarında ve kişisel bilgisayarlarda 75 milyondan fazla kopya sattı. Ek olarak, PUBG Mobile’ın küresel versiyonu, 1 milyardan fazla indirme ve 8,42 milyar dolarlık mobil oyun satışıyla daha da popüler hale geldi ve bu da onu en yüksek hasılat yapan dördüncü mobil oyun haline getirdi. Ayrıca Mayıs 2022 itibarıyla PUBG: Battlegrounds’un toplam geliri 13,07 milyar dolara ulaştı ve bu da onu tüm zamanların en yüksek hasılat yapan video oyunlarından biri haline getirdi. PC ve konsol versiyonlarının toplam gelirinin ise 4,65 milyar dolar olduğunu da belirtelim. Üstelik 12 Ocak 2022’den itibaren ana oyun ücretsiz olarak sunuluyor.

Ayrıca dilerseniz PUBG şeklindeki takma ad Ayrıca yazımıza da göz atabilirsiniz. Elbette, dünyanın en zor oyunu Nedir diye merak ediyorsanız bununla ilgili bir yazımız da var. Aynı zamanda, CS1.6 Hileleri Ayrıca web sitemizde de mevcuttur. GTA 5 hileleri, GTA4 hileleri ve GTA Vice City hileleri göz atmak isteyebileceğiniz yazılarımız arasında yer alıyor. Dahası, Minecraft APK’nın son sürümü Bununla ilgili bir yazımız da var. Bunun gibi yazıları ve daha fazlasını sitemizde mutlaka bulabilirsiniz. Ayrıca sadece hileleri değil aynı zamanda kılavuzları ve incelemeleri de yayınlıyoruz. Diğer yazılarımıza da mutlaka göz atmanızı öneririz. PUBG Mobile 90 FPS’yi destekleyen telefonlar Yazımıza son verelim.

Ayrıca Krafton, Tencent ve VNG Games dahil olmak üzere birçok farklı şirket bunu çeşitli yerlerde yayınladı. Üstelik PUBG Mobile, bir milyardan fazla indirme ve 8,42 milyar dolardan fazla gelirle Mayıs 2022 itibarıyla en çok hasılat yapan dördüncü mobil oyun oldu. Aynı zamanda tüm zamanların en popüler mobil video oyunudur. Üstelik PUBG evreninde geçen iki benzersiz oyun olan Battlegrounds Mobile India ve New State Mobile, 2021 yılındaki oyundan doğmuştur. Artık PUBG Mobile 90 FPS destekleyen telefonlar hakkındaki yazımıza son verelim.

PUBG Mobile 90 FPS destekleyen telefonlarla ilgili yazımızda şimdi oyunun Mobile versiyonundan bahsedelim. Tencent Games’in LightSpeed ​​& Quantum Studio adlı bir bölümü, artık PUBG Mobile olarak bilinen, oynaması ücretsiz battle royale video oyununu yarattı. Aynı zamanda PUBG: Battlegrounds’un mobil oyun uyarlamasıdır. Üstelik ilk olarak 19 Mart 2018’de iOS ve Android cihazlar için kullanıma sunuldu.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.