e
sv

Bazı iPhone 15 Pro’lar, Kutularından Hasarlı Bir Şekilde Çıkıyor! (Buna mı Para Vereceğiz?)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’ın 12 Eylül’de ‘Wonderlust’ etkinliğinde tanıttığı iPhone 15 serisi yeniden gündemde. Bir X (diğer adıyla Twitter) kullanıcısı, bazı iPhone 15 Pro’ların kutularından hasarlı çıktığını gösteren fotoğraflar paylaştı.

12 Eylül’de tanıtılacak ve 29 Eylül’de ülkemizde resmi olarak satışa sunulacak. iPhone 15 serisi, kutudan hasarlı Bir şekilde ortaya çıkmaları nedeniyle gündemde. Bir X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı, iPhone 15 Pro’ların kutusundan hasarlı çıkan fotoğraflarını paylaştığında birçok kullanıcı, aynı durumdan Şikayetçi olduğu öğrenildi.

iPhone 15 Pro ile iPhone 15 serisi arasındaki en belirgin fark Pro serisinin titanyum Bir vücuda sahip olmak olarak bilinir. Bu telefonun ana modeline bağlıdır. daha dayanıklı ve uzun ömürlü Öyle olduğu anlamına geliyor. Ancak gönderiler bunu pek göstermiyor.

Majin Bu X (eski adıyla Twitter) isimli kullanıcının paylaştığı gönderide, iPhone 15 Pro’ların kutusundan hasarlı çıktığı belirtiliyor.

“Bazı iPhone 15 Profesyonelleri’nde ekranın yanlış hizalanması, kamera lenslerinde kir, ekranda çizikler ve çeşitli alanlarda hasar, kabarcıklar ve renksiz çerçeve raporları var gibi görünüyor. Bu durum ABD, Çin ve AB pazarlarında meydana geldi.”

Daha önce iPhone 15 Pro serisi telefonların ilk sevkiyatında bir Foxconn çalışanı yer almıştı Bazı sorunların yaşanacağını ifade etti. Majin Bu adlı kullanıcının paylaşımında bahsedilen sorunları görüyoruz. Telefonlar henüz kutusundan çıkmamıştır. ekran korumaları kaldırılmadı ve hiçbir şekilde kullanılmamış gibi görünüyor.

ALAKALI HABERLER

iPhone 15 Pro’yu Dev Ekran TV’ye Bağladılar ve Resident Evil Village Oynadılar: Sonuçlar Efsanevi! [Video]

Başka bir gönderide telefonun arka camında düzensiz boşluklar olduğu, OLED ekranın titrediği ve kutusunda uzun çizikler var çıktığı söyleniyor. Kullanıcının telefonu satın aldığı yetkili satıcı, iPhone 14 serisinde bu sorunlarla karşılaşmadıklarını belirtti.

Bir Reddit kullanıcısı, iPhone 15 Pro Max’i kutusundan çıkardığında arka camında çatlak olduğunu belirtiyor.

Reddit’te diziyle ilgili pek fazla şikayet yok gibi görünüyor ama bir tane var Reddit Kullanıcının paylaşımına göre kullanıcı iPhone 15 Pro Max ve telefonu satın alıyor arka pencerede Üç çizik var. Kutuyu açmadan önce telefonun kutuya gevşek bir şekilde yerleştirildiğini söylüyor.

Apple’ın ürünlerinin arkasında durduğu birçok kullanıcı tarafından biliniyor. Türkiye’de resmi olarak 29 Eylül’de Satışa sunulacak iPhone 15 serisinin de aynı sorunları yaşayıp yaşamayacağı büyük merak konusu.

ALAKALI HABERLER

iPhone 15 Pro satın almak için hangi ülkede ne kadar çalışma yapılması gerekiyor? (Bildiğimiz Türkiye…)

ALAKALI HABERLER

iPhone 15 Pro, 5G’de iPhone 14 Pro’yu geride bırakıyor (Henüz Elimizde Değil Ama Olmalı)

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.