e
sv

Windows 11’de Çalıştırılan Android Uygulamalarına Artık Dosya Aktarılabilecek!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft, Subsystem’e getirdiği yeni güncellemeyle Android uygulamalarına dosya aktarımını mümkün hale getirdi.

Microsoft, 2021 yılında büyük bir yenilik yaparak Android uygulamalarının Windows 11’de çalıştırılmasına olanak sağladı. Amazon Appstore aracılığıyla Bu ilerici hizmet, uzun zamandır arzu edilen bir özelliğe artık kavuştu.

Amazon Appstore üzerinden Android uygulamalarına erişmemizi sağlayan temel sistem olan Windows Subsystem, yeni bir güncelleme aldı. dosya aktarım özelliği yeniden bir araya geldi. Yeni güncelleme Windows Insider kullanıcıları için yayınlandı.

Artık Windows’taki Android uygulamalarına dosya aktarmak mümkün!

Amazon uygulama mağazası

Android için Windows Alt Sistemindeki yenilikle birlikte Windows 11 kullanıcıları, Amazon Appstore’dan Belgeler, Fotoğraflar gibi kullanıcı dosyalarını bilgisayarlarına kaydedebilecek. Android uygulamalarına aktarım yapabilecektir.

Bu sayede Windows üzerinden fotoğraf ve video düzenleme uygulamaları gibi uygulamalara dosyalar doğrudan aktarılabilmekte ve sosyal medya platformlarının Android uygulamalarında sürükle-bırak yöntemiyle Windows üzerinden paylaşımlar yapılabilmektedir.

Elbette her dosyaya erişilmeyecektir:

Güvenlik nedeniyle Microsoft, uygulamalar tarafından yalnızca bazı dosyaların görüntülenebilmesini sağlayacaktır. Program Dosyaları, bilgisayara bağlı diğer sürücüler, AppData ve gizli dosyalar ile “.exe” uzantılı çalıştırılabilir dosyalar, Uygulamalarda görülmeyecektir.

Maalesef Türkiye’deki kullanıcılara kötü haberlerimiz var:

Özelliğin yakın zamanda tüm Windows kullanıcıları için yayınlanması beklenirken, Amazon Appstore ülkemizde bulunmadığı için bu özellik aslında bizde mevcut. Türkiye’de yaşayanlara pek bir faydası olmayacak…

ALAKALI HABERLER

Insider Kullanıcılar için Windows 11’in Yeni Güncellemesi Yayınlandı: Gelecekteki Yenilikler Ortaya Çıktı!

Kaynak :
https://www.theverge.com/2023/6/13/23759072/microsoft-windows-11-android-subsystem-file-sharing-feature

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.