e
sv

EA’den Yeni Futbol Oyunu: EA SPORTS FC Tactical Duyuruldu!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

EA, EA SPORTS FC markasını EA SPORTS FC Taktik ile genişletiyor. EA SPORTS FC evrenine eklenen bu son eklenti, futbolseverlere Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Ligue 1 ve Seria A gibi 10’dan fazla önde gelen ligden 5.000’den fazla futbolcunun yer aldığı etkileşimli bir simülasyon oyunu olarak sunuluyor.

Geleneksel futbol oyunlarından farklı olarak EA SPORTS FC Taktiksel Stratejik ve sıra tabanlı oynanışa odaklanır.

Bu yenilikçi oyun, esneklik ve akıllı oyun yönetimi gibi oyun içi stratejileri öne çıkarmayı amaçlıyor. EA SPORTS FC Taktik’te maçlar, hücum, savunma ve beceri hareketlerini gerçekleştirmek için sıra tabanlı fırsatlarla simüle edilerek benzersiz ve gerçekçi bir futbol deneyimi sağlanır.

EA SPORTS FC Taktik Ön Kayıtları Açıldı

EA'dan Yeni Futbol Oyunu: EA SPORTS FC Taktik Duyurdu!
EA'dan Yeni Futbol Oyunu: EA SPORTS FC Taktik Duyurdu!

EA SPORTS FC Taktik’in arkasındaki geliştiriciler, futbol oynanışında yeni bir çağ başlatmaktan heyecan duyuyor. Sıra tabanlı strateji oyunlarının meraklılarını EA SPORTS FC oyuncu topluluğuna davet ediyorlar ve yakında daha fazla ayrıntı paylaşmayı planlıyorlar.

EA SPORTS FC Taktik 2024’ün başlarında çıkacak ve şu anda her iki oyuna da sahibiz. Google Oyun o Uygulama mağazası Ön kayıt artık açık.

EA Sports FC 24 İlk Haftada 11 Milyon Oyuncu Tarafından İndirildi!
OYUN

EA Sports FC 24 İlk Haftada 11 Milyon Oyuncu Tarafından İndirildi!

Bildiğiniz gibi PES ile FIFA arasındaki tartışmalar bir süredir oyun dünyasında gündemde. Bu nedenle EA Sports FC 24 yayınlanmadan önce oyuncular oldukça tedirgindi.

Peki siz EA’in bu yeni futbol oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.