e
sv

En iyi PS5 korku oyunları – En iyi 8 PS5 korku oyunu PS5 için korku oyunu arayanlara tavsiyelerimiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Korku oyunları, kesinlikle çok eğlenceli oluyor. Özellikle de, sağlam bir şekilde gelirse. Gerilim, heyecan ve bir yandan da adrenalin bir arada oluyor. Korku oyunlarının en güzel yanı, kesinlikle bu. Ayrıca, PS5 gibi güçlü bir konsolda bu oyunları oynamak, daha da bir güzel olacaktır. Bu nedenle, sizin için en iyi PS5 korku oyunları seçimini yaptık. devamı, 8 adet içtikleri ve En iyi 8 PS5 korku oyunu listesindekini hazırladık. Yine, her zamanki gibi önceki oyunları listeleyeceğiz. Sonra ise, bu oyunları neden aldığımızı anlatacağız. Bu sayede, siz de hangi oyunu neden yürüdüğünüzü konuşuruz.

Hem oradan önceki gelen serilere hem de schlocky B-film korkuları kanona bir saygı duruşu olduğu için Village harika bir seçim. Village’ın oğlu birkaç saati sıkıcı olabilir. Ancak yine de zaman ayırmaya değer.

Dead By Daylight adlı korku filmi oldukça popülerdir. Hayatta kalan dört kişi doğaüstü bir güç uyanır. Ayrıca, eğer Twitch izliyorsanız, muhtemelen onu zaten duymuşsunuzdur. Kurtuluşa giden büyük kapıları açmak için jeneratörlere güç vermeleri gerekiyor.

Resi 7’de başkahraman Ethan Winters bir kurbandı; Village’da ise tüm aksiyonuyla hayatta kalan biri. Bununla birlikte, tehlikeler daha ciddidir; vampirlerle dolu bir kaleye, bazı balık insanlara ve adam kurt sürülerine karşı çıkacaksınız. Bu korku klasiğinin bir anda bir anda, silahlarınız bile elinizden alınıyor ve bir şeyler gevşerken sizi harap bir evde sinsice yapmak zorunda bırakıyorlar.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.