e
sv

Ark 2 Ertelendi – Tamindir

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Gelişmiş RPG ögeleri, dinozorlarla dolu gezegen ve geliştirme yardımcılarıyla binlerce oyuncuyu kendisine bağlayan kanal Ark: Hayatta Kalma Gelişti‘un devam oyunu 2023 yılında çıkış yapacaktı. Geliştirici firma Studio Wildcard, daha fazla kullanım süresinin tükenmesi oyunu 2024 Yılı Ertelendi.

Öte yandan ertelemenin yanında yeni çıkacak olan ilk oyun Gerçek Olmayan Motor 5 geliştirmesi almış hali için ekstra ücret talep edildi.

Xbox Game Pass’e Çıkacak

kullanıcılar Ark: Hayatta Kalma Gelişti geliştirmesi olarak planlayan Ark: Hayatta Kalma Yükseldi‘ın ücretsiz olarak muhafazasını tuttu. Ancak firmadan arka arkaya oyuncuları sinirlendiren kararlar geldi.

Buna göre Gerçek Olmayan Motor 5 motora sahip olan Ark: Survival Ascended, ikinci oyunla beraber taahhüt. İkili oyun paketinin fiyatı ise 50 dolar olarak belirlendi.

Ayrıca Ark: Survival Ascended’a yer açmak adına 2023 Ağustos tarihinde Ark: Survival Evolved resmi sunucularının kapatılacağı açıklandı. Firmanın açıklamalarına göre Ark 2, Xbox Game Pass’e de gelecek.

Naughty Dog, PC Oyuncularından Özür Diledi
OYUN

Naughty Dog, PC Oyuncularından Özür Diledi

Sony’nin son yıllarda aldığı kararlar kapsamında PlayStation’a özel olarak sağlanan oyunlar, yavaş yavaş PC’ye gitmeye başladı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.