e
sv

Naughty Dog, PC Oyuncularından Özür Diledi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sony’nin son yıllarda aldığı kararlar kapsamında PlayStation’a özel Kazanım olarak oyunlar, yavaş yavaş PC’ye gelmeye başladı. PC oyuncuları tarafından en çok merak edilen oyunlardan biri olan Sonumuz Bölüm 1, geçen hafta çıkış yaptı. Ancak kullanım bozuklukları ve hatalar çalıştırma çok eleştirilmişti.

İlk çıkış yaptığı gün sürekli olarak çökme, doku hataları ve yükleme zorlukları ile karşı karşıya kalan oyuncular, oyunu yere gömdü. geliştirici firma Naughty Dog, oyunculardan özür diledi.

Naughty Dog, PC Oyuncularından Özür Diledi

“Hataları Düzeltmek İçin Çalışıyoruz”

PlayStation’ın en güçlü oyunlarından olan The Last of Us’ın PC sürümünün ertelenmesine rağmen büyük hatalarla ortaya çıkmasına rağmen, kısa sürede içerideki alay konusu oldu. Oyuncular özellikle ana karakterlerden Joel’un 2005’ten kalma gibi görünen model tasarımıyla dalga geçti.

İlk gün güncellemesinin ardından sorunlar hala çözülmedi. Oyuncuların büyük bir bölümünün çökmesi ve kullanım süreleri dahil olmak üzere oyun keyfini büyük ölçüde izleme hatalarıyla karşılaşıyor.

Geçen gün güncellemeler hakkında bir paylaşım yapan geliştirici firma Yaramaz köpek, oyunculardan özür diledi. Ekibin hummalı bir şekilde güncellemeler üzerinde çalıştırdıkları firma, önümüzdeki hafta gelecek olan büyük bir güncellemeyle çözüleceğini vadetti.

Naughty Dog’un açıklamaları ise şu şekilde:

“The Last of Us Part I PC oyuncuları: Bazılarınızın beklediğiniz Naughty Dog güvenliğini yaşamadıklarınız çocukları.

PC’de The Last of Us Part I için ücret kontrollü kamera hareketindeki çekim, bazı çökmeler ve daha fazlasını ele alan bir düzeltme salı gününde yayınlanacak.

Ek düzeltmeler içeren daha büyük bir yama, hafta içinde dağıtılacak.

Oyuncuları ayrıca en son Nvidia, AMD ve Intel grafik sürücülerini kullanmaktan emin olmaya teşvik ediyoruz.

Ekibimiz ve Iron Galaxy’deki özel ortaklarımız, beklentiniz harika The Last of Us Part I deneyimi sunmak için yaşadıklarınızı yaşayan ve ele almaya devam edecek.”

The Last of Us: Part 1'in PC Sürümü Yerden Yere Vuruluyor!
OYUN

The Last of Us: Part 1’in PC Sürümü Yerden Yere Vuruluyor!

The Last of Us: Part 1’in PC portu Steam’de dün çıkışını gerçekleştirdi ve çıkışından bu yana oyuncular tarafından yerden yere vuruluyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.