e
sv

BMW, Arabanın Panelinde Oynanabilen Oyun Geliştirecek Geliştiriciler Arıyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

BMW Group ve AirConsole oyun şirketi, oyun geliştiricilerinin BMW’nin yeni araç içi panelinde oynanabilecek oyunlar geliştirmeleri adına bir yarışma başlattı.

Geçen yıl BMW, arabalarındaki kullanıcı paneline video oyunlarını duyurmuştu. Alman otomotiv devi, bu doğrultuda oyun şirketi AirConsole ile bir ortaklık da kurmuştu. Kurulan bu ortaklık ile oyun geliştirilmeye başlanacak.

Ancak oyunu, bağımsız oyun geliştiricileri geliştirecek. nasıl mı? BMW ve AirConsole’un başlattığı yarışma ile birlikte geliştiriciler, yönetici bir sunum olarak yarılmanın resmi web sitesini yükleyecekler.

Yarışma, 8 Haziran’a kadar verecek

Oyun geliştiricileri, genel sunum biçimini belirlemek için yarışmasının resmi web sitesini ziyaret etme güvenlikleri. Yarışma 8 Haziran’a kadar açık, ancak son kayıt tarihi 2 Haziran. BMW Group ve AirConsole, geliştiricilerden her türde, araç içi oyunlar için kullanmak, günlük kullanıcıların erişebileceği bir oyun fikri sahibi.

Değerlendirmelerden sonra 10 Temmuz’da dört adet galibiyet olarak açıklanacak. Kazananlar, 9 Ekim’de bir prototip patlatmak için 5.000 avro (güncel kur ile 100.915 TL) Yatırım alacak. Kazananlar ayrıca BMW Group’un Münih’teki genel oturum daveti yapılacak.

İLGİLİ HABER

BMW’lerin Arkasındaki Sayı ve Harflerin Okuyunca Bir Daha Unutmayacağınız Anlamları!

Oyuncuların oyunları oynamak için bir akıllı telefona ürünü olacak ve kullanıcıları, taranabilir bir QR kodu aracılığıyla telefonlarını ekrana bağlayabilirler. Katılmayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

:
https://www.motor1.com/news/656722/bmw-contest-develop-video-games-curved-display/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.