e
sv

Fortnite, Windows 7 ve Windows 8 Desteğini Sonlandıracağını Duyurdu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kısa bir süre önce oyun motorunu güncelleyen ve grafiklerini yenileyen Fortnite’ın Windows 7 ve 8 işlemci sistemleri için desteğini keseceğini duyurdu.

Dünyanın PUBG ile birlikte en popüler battle royale oyunlarından biri olan Fortnite, 2022’nin Aralık ayından itibaren büyük bir güncelleme alarak grafiklerinde muazzam bir gelişmeye sahip olmuştu. oynamak 4. bölüm 2. sezon da bugün itibariyle canlı olarak Epic Games sunucularında oynanabilir durumda.

Bundan mütevellit artık Fortnite, eski yetenekli ve yazılımlı bilgisayarların kaldıramayacağı bir oyun haline geldi. Dolayısıyla eski sistemlere olan desteğin kesileceğini zaten biliyorduk, nitekim öyle de oldu.

Epic Games, Fortnite’ın Windows 7 ve 8’de artık çalışmayacağını duyurdu

Aslında bu yeni veya şok bir haber değil zira bundan yaklaşık 1 sene kadar önce Epic Games, Fortnite’ın 4. bölüm 2. sezon sonunda Windows’un eski uçaklarına olan desteğin kesileceği belirtmişti.

Epic Games’in bu güncelleme hükmü şu şekilde:

“Daha önce duyurulduğu gibi Battle Royale Bölüm 4 Sezon 2’den başlayarak, oyuncular Fortnite’ı PC’de resmi olarak konumlandırma bir şekilde yerel olarak çalmaya devam edebilmeleri için Windows 10 veya sonraki bir sürümünü kullanmaları gerekiyor. Windows 7 ve 8 artık Fortnite’ta resmi olarak desteklenmiyor.”

Hareketin genel mantığı, geçen yıl daha ayrıntılı olarak açıklanmıştı:

“Fortnite gelişmeye devam ederken, Fortnite’ın geleceğine ilişkin vizyonumuzu gerçekleştirmek için teknolojimizi büyütmek ve oyunu çevreleri için destek dosyalarını yapmaları gerekiyor. .”

İLGİLİ HABER

18 Yaşından Küçükler, Fortnite Mobile Oynamayacak (Oyuna Servet Harcama Devri de Bitiyor)

Yani oyunu eski bilgisayar sistemlerine uyumlu hale getirmek için uğraşmak yerine desteği kesip, oyunu daha da geliştirelim demişler. Ki bir yapımcı şirket bakış açısıyla eğlence anlamlarını bir hamle. Siz ne yaşıyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.