e
sv

The Last of Us: Part 1’in PC Sürümü Yerden Yere Vuruluyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sonumuz: Bölüm 1‘in PC port Steam’de dün çıkışını gerçekleştirdi ve çıkışından bu yana oyuncular tarafından yerden yere vuruluyor.

“Şimdiye kadar belgeler en kötü PC portu. Oyun için 10 yıl bekledim, her türlü yol gösterici video, inceleme, spoiler ve benzerlerinden kaçındım ve bu port, oyun için yaşadığım heyecanın her bir zerresini mahvetti.” diyen oyunculardan birinden yaklaşık 3 bin aşkın oyuncu daha devam ediyor, öyle ki oyun incelemeleri şu anda 5 bin inceleme ile %32 olumlu olumsuz.

Kullanıcılar Oyunla İlgili Ne Sorunlar Yaşıyor?

The Last of Us: Part 1'in PC Sürümü Yerden Yere Vuruluyor!

Buhar incelemelerindeki ve The Last of Us Reddit topluluğundaki bazı oyuncular özellikle gölgelendiricilerle ilgili sorunları yaşadıklarını, oyunun eskilerini oluşturmasının uzun sürdüğünü ve bu süreçte çöktüğünü bildiriyor.

The Last of Us: Part 1, Şubat ayında birkaç hafta ertelenmişti ve Naughty Dog bu ekstra sürenin “PC çıkışının mümkün olan en iyi durumda olduğunu” ve “standartlarımıza uygun” olduğundan emin olmalarını sağlamayacağını söylemişti.

sony Geçen iki yıl içinde God of War, Uncharted ve Spider-Man gibi seriler de dahil olmak üzere birçok PC portu yayımlamış ve bunların çoğu iyi durumda sürülmüştü.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.