e
sv

Apple’ın Sanal Gerçeklik Gözlüğü Hakkında Bomba İddia: iPhone 14 Yanında ‘Ucuz’ Kalacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’ın kripto para birimleri üzerinde çalıştığı sanal gerçeklik gözlüğü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bloomberg’den Mark Gurman, bu sanal gerçeklik gözlüğünün fiyatı ile ilgili şaşırtıcı bir çıkış yaptı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, uzunca bir zamanlar yeni bir ürün ile gündemde. Bu ürün, bir sanal gerçeklik Gözlük. Yıllardır konuşulan ürün, bugüne dek hiçbir somut gelişmeye ev sahipliği yapmadı. Ancak sektör kaynaklarına bu olağan. Zira Apple’ın bu ekipmanı 2023 yılında piyasaya sürüleceğine inanılıyor.

Gelen son haberler ise bu ürün ile ilgili hem teknik detay hem de fiyat bilgisi veriyor. Kaynağımız; Apple ile ilgili sızdırdığı bilgilerle bilinen Bloomberg çalışanı Mark Gürman. Gurman tarafından yapılan son açıklamalar, Apple’ın ciddi anlamda pahalı bir sanal gerçeklik üzerinde çalıştırdığı ancak teknik amaçlara yönelik, bu fiyatın sonuna kadar verebileceklerini düşündürüyor.

Apple’ın sanal gerçeklik gözlüğü, 3.000’e satılabilir!

Apple sanal gerçeklik Gözlük fiyatı

Mark Gurman’ın Açıklamasına göre Apple’ın sanal gerçeklik gözlüğüne sahip olmak isteyen bir kişi, 2.000 ila 3.000 dolar gibi ciddi bir parayı gözden çıkarmak zorundadır. Bu fiyat caydırıcı olabilir ancak Mark Gurman’a göre gözlük, bir MacBook’un göze çarpan bir versiyonu olacak. Kaynağımız; gözlükte Mac bilgisayarlara da güç veren M2 işlemcinin Tesisatını, 10’dan fazla kamera ile donatılacağını ve endüstri en iyisi olan ekranla büyümesini ifade ediyor.

İLGİLİ HABER

Apple, iPhone 14’ün Tek Bir Özelliği İçin Harcadığı Devasa Para Miktarını Açıkladı

Açık konuşmak gerekirse bu fiyatın bizi şaşırtmadı yapabilmek. Zira bölümleriyle ilgili açıklamaları yapan bir diğer isim de bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo’ydu. Bundan birkaç ay önce açıklama yapan Kuo’ya göre Apple’ın sanal gerçeklik Gözlük, 2.000 ila 2.500 dolar aralığı satış ihalesi. Bu arada; bu Görünümün önümüzdeki yıl dağıtım sürüleceği ve yıllık sevkiyatın tamamlanması 700 bin ila 800 bin aralık Beklediklerinin konuşulduğunu da belirtelim.

İLGİLİ HABER

Oyunda Öldüğünüzde Gerçek Hayatta da Öleceğiniz Sanal Gerçeklik Gözlüğü Geliştirildi (Şaka Değil)

:
https://wccftech.com/apple-ar-headset-price-up-to-3000-but-impression-specs/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.