e
sv

PUBG şekilli isim semboller En iyi PUBG semboller seçimlerimiz sizlerle.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çoğu insan oyun içi bir isim seçmek zorunda kalana kadar onu hiç düşünmez, ancak doğru semboller karakterinizi daha özgün, havalı ve şık hale getirebilir – ve PUBG şekilli isim sembolleri Seçimlerimizle tam da bunu yapabilirsiniz! Ayrıca, her karakterin aralarından seçim yapabileceğiniz yedi sembol ve birçoğunun da aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla yazı tipi var. İşte şimdi size mükemmel bir şekilde sembollere yardımcı olacak bazı sözler.

2021 sonunda PC ve Xbox One’da en çok satan video oyunu ve genel olarak en çok satan beşinci video oyunu olan PUBG: Battlegrounds, oyun konsollarında ve kişisel bilgisayarlarda 75 milyondan fazla kopya satmıştır. Ayrıca PUBG Mobile’ın küresel versiyonu ise 1 milyardan fazla indirme ve 8,42 milyar kaynaklı mobil oyun satışıyla daha da popüler hale geldi ve en çok hasılat elde eden dördüncü mobil oyun oldu. Bir de Mayıs 2022’de PUBG: Battlegrounds’un toplam geliri 13,07 milyar $’a ulaşarak tüm zamanların en çok hasılat elde eden video oyunlarından biri oldu. Ayrıca şunu da belirtelim, PC ve konsol sistemlerinin toplam geliri 4,65 milyar dolardı. ek, 12 Ocak 2022’den bu yana ana oyun ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Ayrıca eleştirmenler PUBG‘ye olumlu eleştirilerde bulunarak, bazı teknik açıklamalara rağmen oyunun beceri seviyesindeki oyuncu tarafından kolayca ustalaşılabilecek yeni bir oynanış sergilediğini ve çok tekrar oynanabileceğini belirtti. genişletme oyunu, battle royale alt sürümünün popülerleştirmesiyle tanındı; Başarının bir sonucu olarak, birkaç resmi olmayan Çin klonu da yapıldı. Diğer ödüllerin yanı sıra, çeşitli Oyun Oyun ödüllerine aday gösterildi. Ayrıca, PUBG Corporation, oyunun kullanımına ulaştırılmasına yardımcı olmak ve iyi bilinen bir e-spor konumuna geliş umuduyla bir dizi küçük turnuva düzenledi.

Şimdi PUBG şekilli isim sembolleri yazımızda, oyundan bahsetmek kesinlikle büyük ayıp olmazdı. Daha önce PlayerUnknown’s Battlegrounds olarak bilinen PUBG: Battlegrounds adlı battle royale video oyunu, bir Krafton iştiraki olan PUBG Studios tarafından yaratıldı ve piyasaya sürüldü. Brendan “PlayerUnknown” Greene tarafından diğer oyunlar için daha önce yapılan modlara dayanan oyun, Greene’in yaratıcı gözlemi altında bağımsız bir oyun olarak tedarik ve 2000 Japon filmi Battle Royale’den nefeslendi. En fazla 100 kişiye katılabildiği oyun, bir adada geçen ve oyuncular bir yandan onlardan kaçınırken diğer yandan da diğer oyuncular için alet ve silah arıyor. Ayrıca, oyun haritasının güvenli bölgesini küçültür. Bu sayede hayatta kalma kalanları etkileşimleri zorlamaları gereken daha ince alanlar zorlar. Tur, ayakta kalan son oyuncu (veya takım) tarafından kazanılır. Ayrıca, PUBG Universe serisinde ilk oyundur.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.