e
sv

ABD’deki Kullanıcılar, Apple Store Üzerinden Çalışanlarla Görüntülü Görüşerek iPhone Satın Alabilecek

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple, internet alışveriş yapan müşteriler için bir yenilik getirdi. Şimdilik yalnızca ABD’de bulunan bu yenilik, depolama alışverişi sırasında görüntülü görüşme yoluyla Apple uzmanlarından yardım alınmasına olanak tanıyor.

Geçtiğimiz gün iPhone 14 ve iPhone 14 Plus’a sarı renk seçeneğinin getirdiğini duyuran Apple, şimdi de içinde yepyeni bir alışveriş deneyimi olduğunu açıkladı. Yeni özellik, alışveriş yaparken bir çalışanla görüntülü olarak konuşmasına olanak tanıyor.

Apple’ın sitesi üzerinden şirket çalışanları ile bu görüşmeleri, şimdilik yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan mülkiyet açık olacak. Diğer ülkelerde böyle bir plan olup olmadığı bilinmiyor.

Görüşmeler, şimdilik sadece iPhone’lar için gerçekleştirilecek

Alışveriş konutlarını barındırmak için gelen bu yeni özellikle birlikte gezme, online mağaza üzerinden birkaç tıkla hemen Apple kullanıcılarıyla görüntülü olarak görüşmeye girebilecek. emri aktardığına göre bu görüşmeler tek taraflı olacak. Yani yalnızca yaşayanları görebilecek. Apple, her gün sabah 7 ile akşam 7 arasında bu toplantıların yapılabileceğini söylüyor.

Apple kullanıcıları, bu görüşmeler sırasında yeni modeller, özellikler ve daha pek çok konuda bilgi verebilir. Teknoloji devi, görüntülü görüşmelerin şu an için sadece iPhone’lar için gerçekleştirilebileceğini söylüyor. Ancak ilerleyen zamanlarda diğer ürün kategorilerine genişletilebileceğini tahmin edebiliriz.

İLGİLİ HABER

Tim Cook, Apple Mühendislerini Dinlemiyor: Apple VR Başlığı, Ekip İçerisinde Bölünmeye Neden Oldu

:
https://www.apple.com/newsroom/2023/03/apple-introduces-shop-with-a-specialist-over-video/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.