e
sv

CS2 sistem gereksinimleri tahminleri Henüz resmi olarak açıklanmadı fakat tahminler bu şekilde.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CS2 sistem gereksinimleri tahmin yazımızda, Karşı Saldırı 2 oynamak isteyen merak ettiğiniz oyuncular, “CS2 kaç GB?” soruya cevap veriyorsunuz. Bir süredir Counter-Strike oynayan herkes, sınırlı Counter-Strike 2 testine erişim elde etmek ve saygıdeğeri serisinin en yeni bölümünü kendilerinin için deneyimlemek için kazanmak. Valve’ın “Counter tarihindeki en büyük teknik kaynağı” olarak nitelendirdiği CS2 ile Counter-Strike’ın oynanışı değişiyor. Bu yaz CS:GO’ya ücretsiz bir yükseltme olarak piyasaya çıkacak olan CS2, Source 2 motoruyla yeni hacimsel sis bombaları, güncel haritalar, yeni bir sunucu tik düzenlemesi ve çok daha fazlasını ekleyecek. Ancak CS:GO’nun aksine CS2, hacimsel dumanlar ve daha iyi estetik gibi özellikler nedeniyle daha yüksek sistem özelliklerine sahip.

Sitemizde, gerçekten size faydalı izlenimler üzerine çok fazla yazı var. biri, en iyi kedi oyunları yazımız. Bu yazımızda, sizin için 10 oyun yaşadıklarını ve bunları açıkladık. Kediler dahil Stray dışında oyun aramak, işte size fırsat. sonra, En iyi dövüş oyunları yazımız var. Bu yazı da, 25 adet dövüş oyunu kullandıkları ve bunları özetca anlattık. Siz de, zevkinize göre bir dövüş oyununa başlayabilirsiniz. sonra, En iyi platform oyunları yazımız var. Bu yazımızda da, sizin için platformer türü oyunları inceledik ve listeledik. Elbette, her zamanki gibi bir de bu oyunları detaylandırdık. CS2 sistem gereksinimleri tahminlerimiz yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Bu da, yeni sürümün sahip olduğu özelliklerin sonundaki ayrıntılar. Listelerimizi paylaştık. Şimdi, burada başka yazılarımızı tavsiye etmek var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.