e
sv

Instagram, Arkadaşlarınıza Gönderdiğiniz Reels Videolarını DM’de Bulmayı Kolaylaştırıyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Instagram, kullandığınıza gönderdiğiniz Reels videolarını kolayca bulmayı sağlayan yeni özelliği Türkiye’de kullanım sundu.

Kullanıcı deneyimini barındırmak için sürekli yeni özellikler sağlayan Instagram, şimdi de popüler kısa video formatı Reels konusunda bir hamleyle gezinme çıktı. İlk olarak Dijital Ağlar adlı bir Türk Twitter hesabı tarafından fark edilen bu özellik, son zamanlarını paylaştığınız Reels videolarına kolayca yürütülmesini sağlar.

Instagram, şu an Türkiye’deki iOS kullanıcılarının erişebildiği yeni özelliğin üzerinde çalıştırdı. Bir şirket sözcüsü de TechCrunch’a gideceğini, yeni özellikle daha önce mesajlarda bulunan Reels’i bulmanın kolaylaştığını ifade etti.

Mesajlar kısmından son cihazlara gönderdiğiniz tüm Reels videolara ulaşabileceksiniz

Özellik, mesaj kısmından arama yapmak, misafirlerini saklamaktan çıkıyor. Arama verilerini depolamak için ‘Latest Shares’, yani ‘En Son Paylaşımlar’ İsimli bölümleria gönderdiğiniz veya onların boyut değerleri Reels videolarına ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca, bu içerikleri gönderen kullanıcı profil fotoğrafları veya avatarları da videoların alt kısmında görünüyor.

Instagram, son zamanlarda özellikle de Reels konusunda attığı adımlarla videolara iyice yoğunlaşmaya devam etmemişti. Şimdi de yeni özellikle bu mezraların devam ettiği ve insanların Reels videolarını tekrar paylaşmasının kolaylaştırılmak istendiği görüldü.

İLGİLİ HABER

Instagram, İçerik Üreticileri Adeta Zengin Eden Programını Durduruyor

Daha önce söylediğimiz gibi ‘Latest Shares’ bölümü, şu an Türkiye’deki iOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Platformun özelliği ne zaman yayınlama konusunda ise bir bilgi yok.

:
https://techcrunch.com/2023/03/13/instagram-is-making-it-more-accesible-to-reshare-reels-you-already-sent-to-arkadaşlara/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.