e
sv

Belediye Başkanları Göreve: Şehir Kurma Oyunu Cities Skylines 2 Duyuruldu!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cities Skylines’ın yapımcıları olan Paradox Interactive, bugün yaptığı duyuruda Cities Skylines 2’nin bu yıl yaygınlaştığını duyurdu. Üstelik EA’nın Sims serisine bir de rakip geliyor.

Şehir kurma ve yönetme simülasyonu denildiğinde ilk gelen oyun olan Cities Skylines, 8 yıl, 12 milyon indirme, 50 ek paket ve binlerce grubun bölümlerinin ardından nihayet sona erdi. Ancak tabii ki oyunun yapımcı firması olan Paradox Interactive, böyle bir efsanenin tarihinin tozlu raflarına karışmasına izin vererek bugün sürpriz bir açıklamayla serisinin devam oyununu duyurdu.

Cities Skylines 2’nin ilk duyurusu kısa bir videoyla yapılırken oyun hakkında daha çok yerdese Cities Skylines’ın 8. yıldönümünde açıklanacak belirtildi.

Oyun Unreal Engine 5 iletilebilir

Cities Skylines’ın resmi YouTube hesabında bulunan videoda ne yazık ki oyun hakkında pek fazla bir bilgi yok. Paradox Interactive, oyun güvenlik ayrıntıların Cities Skylines’ın 8. yıldönümü olan 10 Mart tarihinde açıklanacağını paylaşmıştı. Ancak Reddit ve 4Chan’da dolaşan bazı iddialara göre Cities Skylines 2, Unreal Engine 5’in gücünden üretimi. Ayrıca ilk oyun için binlerce derleme bağlantısının ve modun da ikinci oyun tarafından destekleneceği iddia ediliyor.

Bilmeyenleriniz için Cities Skylines, gerçekçi ve ayrıntılı bir şehir kurma/yönetme simülasyonu olarak biliniyor. Hatta oyun o kadar detaylı ki ABD’de ve Avrupa’da bir miktar kaçış bu oyun üzerinden Şehir Planlamasına Giriş dersleri bile veriliyor.

2023 yılı içinde çıkacağını açıklayan Cities Skylines 2’nin PC, Xbox Series S/X ve PlayStation 5’in geleceği açıklandı. Ayrıca oyunun çıktığı ilk günden itibaren Game Pass’teki yerini alacak.

Paradox’tan bir de Sims rakibi geliyor: Life By You

Paradox ayrıca Sims severleri de unutmayarak eski Sims oyunlarının ve Second Life oyununun yöneticileri olan stüdyo ile birlikte Seninle Hayat isimli bir yaşam simülasyonu geliştirdiklerini açıkladı. İlk bakışta Sims oyunlarını son derece andıran oyun Sims’e kıyasla daha ayrıntılı işlemlerin olacağı ve oyunun çok daha gerçekçi olacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABER

Yıllardır Beklenen CS:GO Source 2 Güncellemesinin Yayınlanmak Üzere Olduğu İddia Edildi

Oyunun resmi YouTube kanalında yayınlanan duyurunun dışında oyunla ilgili pek bir bilgi bulunmasa da Paradox, 20 Mart tarihinde Life By You’nun YouTube hesabından oyunun oynanış videolarının yayınlanacağı açıklandı.

:
https://www.engadget.com/cities-skylines-ii-heads-to-pc-ps5-and-xbox-series-xs-in-2023-173045914.html?src=rss

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.