e
sv

Samsung, Galaxy S23’leri ‘Kamera Sorunu’ Yüzünden Geri Toplamak Zorunda Kalabilir

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23+’ın ana arka kamerasında sorun olduğu iddia edildi. Kullanıcıların göreceği fotoğraflardan bir tanesi ortaya çıkıyor. Sektörden bazı uzmanlar, donanımsal zorluklar aktarabilirler ki bu, Samsung’un bir geri getirme programını başlatması anlamında geliyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerdeki haberlerimize dikkat çeken bir tartışma ile konuk olmuştu. Bir Reddit kullanıcısının iddiasına göre şirketi, Space Zoom isimli yapısı “yanlış” pazarlıyordu. Daha bu tartışmalar dinmeden, şimdi de Galaxy S23 ve Galaxy S23+ ile ilgili can sıkacak bir gelişme yaşandı. Çok sayıda kullanıcı, telefonların kameralarında sorun var bildirmeye başladı.

Reddit, XDA ve Samsung topluluk forumları gibi pek çok mecrada ortaya çıkan iddialar, Samsung Galaxy S23 aile kameralarında donanımsal donanım bozukluğu olabileceğini düşündürüyor. Zira kullanıcı raporlarına göre fotoğrafların bazı yükümlülükleri misyonluklar göze çarpıyor. Ayrıca inceleme yapılanlarda, fotoğraflara hiçbir müdahale yapman RAW yöntemi dahi aynı incelemeyi gözetlediği çarptığı ifade ediliyor.

Sorunun kaynağı mercekler olabilir

Samsung kameralarında problemler yaşanıyor

Yukarıda, Samsung Galaxy S23 ailesiyle çekilmiş bir fotoğraf görünüyor. Kırmızı okları takip edilir, kaba bir anlatımla müze sevdiği bir alan Gözlemlik olaylarını gözlemlemeleri de görün. İşte bu muz şekli biraz sıkıntı. Ziraat sektörü kaynakları, pek çok fotoğraf örneğinde tespit edilen sorunlar gözlemlerden kaynaklı olabileceğini düşünüyorlar. Tahmin ederseniz doğruysa Samsung, sorunu yazılım güncellemesiyle çözemeyecek demektir.

İLGİLİ HABER

Yılan Hikayesine Dönen ‘Samsung Galaxy S23 FE’ Hakkında Yeni İddia: İptal Edildi!

Diğer örnekler:

Samsung Galaksi S23

Samsung’dan açıklama ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak şirket kamera odaklı bir güncelleme üzerinde çalıştığı zaten biliniyor. Eğer bu güncelleme sonrası gecikme sorununu çözmek için görüşmeler sona erer. Aksi takdirde bazı Galaxy S23 ve Galaxy S23+’lar için bir geri çağırma programı başlatılabilir. Bu geri çağırma kapsamında telefonların ana kameraları değiştirilebilir. Neler yaşanacağını gelecek günlerde hep birlikte biriktirin.

Eğer bir Galaxy S23 veya Galaxy S23+ kullanıyorsanız, böyle bir sorun yaşamayıp yaşamadığınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

:
https://www.phonearena.com/news/Galaxy-S23-and-S23-Plus-hardware-defect-causing-blurry-photos-complaints-say_id146145

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.