e
sv

Arnold Schwarzenegger, Netflix’in Yeni Dizisi ‘Fubar’ ile Geri Dönüyor: İlk Fragman Yayınlandı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Terminatör filmi ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, Netflix’in yeni aksiyon-komedi dizisi ‘Fubar’ ile geri dönüyor.

Uzun bir arada ekranlarda yer almayan Schwarzenegger‘in yeni bir Netflix dizisi ile geri alınacağını duyurdu. 8 grup oluşan dizi Fubar‘nın, 25 Mayıs’ta platform üzerinden yayınlanacağı öğrenildi.

Arnold Schwarzenegger, Sopranolar, Hukuk ve Düzen, Prison Break ve Bana yalan Söyle gibi efsane olmuş dizilerden tanıdığımız Nick Santora ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev alacak. “Fubar”, Schwarzenegger’in ilk dizisi olacak.

Hem aksiyon hem komedi

“Fubar”, bir baba ve gördüğü tüm ilişkilerin bir yalan üzerine kurulu olduğunu ve onun zararlarını de CIA ajanı olduğunu keşfettiklerinde neler olabileceğini izleyiciye gösterecek. İkili, güçlerini birleştirirken sekiz bölümlük dizi, aile dinamiklerini mizah, aksiyon ve tabii ki casuslarla birlikte anlatacak.

Dizi, her yönüyle aksiyon ikonu olan Schwarzenegger’in ilk dizisi olacak.

Schwarzenegger’in yanı sıra; Monica BarbaroJay Baruchel, servet feimsterMilan Carter, Travis Van WinkleGabriel Luna, Andy BuckleyAparna Brielle, Barbara Havva Harris ve Fabiana Udenio dizide rol alacak.

“Fubar” 25 Mayıs’ta Netflix’te gösterime girecek. Fragmana bölümlerinden göz atabilirsiniz:

:
https://variety.com/2023/tv/news/arnold-schwarzenegger-fubar-trailer-netflix-1235535111/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.