e
sv

En iyi bilim kurgu filmleri – En iyi 20 bilim kurgu filmleri Sizler için 20 film seçtik ve anlattık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Siz de son zamanlarda izleyecek bilim kurgu filmleri mi dizileri? aşkına, şu anda doğru yerdesiniz. Zira, bu rehber yazımızda sizin için anahtarımız 20 en iyi bilim kurgu filmleri ile ilgili bilgi verdik. Bu sayede, siz de kendinize izleyecek bir film indir. Hatta, birden fazlasını ve hatta dinlemenin tamamını da izleyin. Bu, kesinlikle tamamen size kalmış olan bir şey. Her zamanki gibi, önce sizler için filmlerimizi listeleyeceğiz. Ardından ise, bu filmlerden bahsedeceğiz. Bu sayede, film tartışmaları ve neden tavsiye verdiğimizi de görebileceksiniz. Şimdi, listemize geçelim.

En iyi bilim kurgu filmleri listemizde önemli bir isim de Blade Runner. Blade Runner, tüm zamanların en iyi bilimkurgu filmleri tartışılırken her zaman bir isimdir. Ridley Scott bir Phillip K. Dick kitabının uyarlamasıyla daha karşımızda. Distopya edebiyatı için bir model olarak kabul edilen film cesur, neon ışığa boğulmuş görüntüsü ironik bir şekilde taklit edilmiştir.

En iyi bilim kurgu film listemizde Inception’ı idare eder, yönetir. Mükemmel eleştirilere ve ticari müşterilere sahip bir başka Nolan filmi olan Inception, seyirciyi şok etmek için gereken tüm unsurlara sahip. Mantıksız bir uygulamaya sahip olan film, insan zihninin yapıları ve rüyalar yoluyla onu etkileme kapasitemize odaklanıyor. Film 2010 yılında en çok para kazanan dördüncü film oldu. Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt ve Elliot Page’in başrollerde olması doğal olarak büyük bir artı.

Matrix, son teknoloji ürünü görsel tablolar ve oyuncuların muhteşem oyunculukları nedeniyle hala tartışılan kült bir klasiktir. Teknolojinin insanlığını yok etmesi fikri 1999 yapımı bu filmin ana temasıdır. Lana ve Lilly Wachowski’nin bu özel filmi, izleyicinin gözlerinin içinde kalmasını sağlarken, gerçek olanla gerçek olmayanın harmanlanmasıyla da çekici. Filmin karmaşıklığı onu çok çeşitli yorumlara açık hale getirdi. Nitekim Lilly Wachowski 2020’de çıkacağı bir röportajda filmin bir “trans metafor” olduğunu ve “başlangıçtaki amacın bu olduğunu ama dünyanın buna hazır olmadığını” belirtmişti.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.