e
sv

The Witcher Remake’i Yapan Stüdyonun Geliştirdiği The Thaumaturge’ün Oynanış Fragmanı Yayınlandı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1905 Yılın Varşova’sında geçen, izometrik kameralı sıra tabanlı rol yapma oyunu The Thaumaturge’ün ilk oynanış fragmanı yayınlandı.

efsane oyun The Witcher’ın remake sürümünü geliştiren Fool’s Theory oyun oluşturma, geliştirdiği sıra tabanlı izometrik bir rol yapma oyunu The Thaumaturge’ün resmi oynanış fragmanını yayınladı.

Fragmanın üzerinden oyunun nasıl olacağını, görüneceğini, nasıl oynanış mekaniklerine sahip olduklarını anlattık. Gelin detaylarına beraber göz atalım.

Sıra tabanlı rol yapma oyunu The Thaumaturge oynanış fragmanı

Thaumaturge, 20. yüzyılın başlarında alternatif bir gerçeklikteki Varşova’nın bir versiyonunda geçen,’selamlayıcı’ olarak geçici ruh varlıklarının Okutmanlar tarafından kendi amaçları için çağrıldığı ve evcilleştirildiği izometrik bir rol yapma oyunu olarak piyasaya sürülecek.

Oyun fragmanında görebileceğiniz gibi birkaç ruha komuta eden, aynı zamanda yumruk dövüşlerine giren ve Rusyandeki kontrolü Varşova’nın Çeşitli yerlerinde bulunan bir karakteri canlandırıyoruz.

İLGİLİ HABER

The Witcher 3’ün ‘Yeni Nesil’ Güncellemesine Gelen İlk Tepkiler: Yeniden Oynamaya Değer mi?

Thaumaturge ayrıca soruşturma mekaniğine, seçim ve sonuç dini kararlarına ve ana karakter yapılarını dönüştürmek için farklı seçenekler açacak yapı geliştirme yeteneğine sahip olmak gibi farklı oynanış mekaniklerine de sahip.

Unreal Engine 5’te çıkış The Thaumaturge’ün henüz çıkış tarihi belli değil. Dilerseniz oyun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.