e
sv

Lords Mobile, 7. Yıl Dönümüne Özel iPhone 14 Pro Max ve 10 Bin Dolar Hediye Ediyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mobil dünyanın en popüler oyunlarından Lords Mobile, 7. yıl dönümüne özel iPhone 14 Pro Max ve 10 bin dolara sahip olduğu pek çok etkinliğe imza atıyor.

Dünyanın en popüler mobil oyunları listelerinden 5 yıldır düşmeyen Lordlar Mobil, yedinci yaşını kutluyor. Milyonlarca oyuncu aktif olarak oynanan strateji-MMO oyunu, yedinci yıla özel bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

9 Mart’a kadar gerçekleşecek olaylardan yanı sıra oyuncular, büyük bir sürprizle de karşılaşacak. Bu yılın Küresel Festivali’i kapsamındaki Lonca Festivali sıralamalarında ilk 50’ye girmeyi başaran loncalar, New York, Dubai, Meksika, Ho Chi Minh, Tokyo ve Seul gibi metropol şehirlerde dijital reklam panolarına birlikte.

Lords Mobile 7. yıldönümü kısa filmi:

Lords Mobile 7. yıldönümü kutlamaları ve hediyeleri:

mobil lordlar

Oyuncuların, doğum günü için, Lordların Hatıraları performansında, hem oyunun hem de kişilerin geçmişlerine kadar yaşadıkları önemli anları ve başarıları hatırlayabilecekler.

Mücadele Yolu mini hızında ise oyunculara günlük gönderiler verilecek. Bu görevleri tamamlarken puanlar toplanacak ve ödüllerle dolu 3 adet sandığı açma fırsatı yakalanacak.

Yıldönümü Yapbuzu etkinliğindeyse oyuncular, çeşitli görevlerini tamamlayarak rastgele yapboz parçaları elde edecek. Yapbozu katkı maddeleri, özel Yıldönümü Hediyesi’ni kazanmak.

Yıldönümü Yapbozu etkinliği sona erdiğinde en az bir yapboz içerikli oyuncular arasından belirlenecek 7 kutlu kişiPirinç Figür Set, Yemin Tutan parçaları, Uhrevi Lider unsurları ve özel bir Lords Mobile plağından oluşan özel Yıldönümü Hediye Paketini kazanma şansına sahip olacak.

Oyuna dönen oyuncular iPhone 14 Pro Max kazanma şansı da var

mobil lordlar

Lord Mobile, eski veya oyun ara veren oyunculara özel de bir etkinlik düzenleyecek. Lordların Eve Dönüşü etkinliği kapsamında oyun ara vermiş arkadaşlarını geri getirmeyi başaran oyuncular, 256 GB depolama alanına sahip iPhone 14 Pro Max kazanma şansı büyük olacak.

Oyuna davet yoluyla geri dönen eski oyunculara da bazı hediyeler teslim edilir. Geri dönen oyuncular, yeni oluşturdukları bir hesapta ödül yeni bir krallık oluşturup, oluşturdukları hesabı elde ederek oluşturdukları.

iPhone 14 Pro Max bile yanında düşük kalır: Bir oyuncuya 10 bin dolar değerinde alışveriş hediye edilecek

mobil lordlar

Yıldönüm aktivitelerinden bir diğeri olan Araştırma Heyecanı performansında en yüksek seviyeyi elde eden oyuncu, 10 bin dolar değerindeki alışverişi kazanmak.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra günlük giriş ödülleri, kutsamalar, Dünya Bossu Avı etkinliği ve bonus lonca görevlileri dahil pek çok etkinlik de 7. yıl dönümü kutlamalarına dahil olacak.

Lords Mobile’ı Google Play Store, App Store veya Steam üzerinden indirin. Ayrıca 7. Yıldönümü Global Fan Buluşması Etkinliği’ne katılmak için Lords Mobile’ın sosyal medya hesaplarını buradan takip edebilirsiniz. Etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi için bu bağlantıya tıklarsınız.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.