e
sv

High on Life DLC’si Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

hayal dünyası ve komedi odaklı oynanışıyla büyük başarı yakalayan Hayat Yüksekçıkışından kısa bir süre sonra ilk DLC’si için hazırlanıyor. geliştirici firma Squanch Oyunlarıyeni ek paket hakkında kısa bir video yayınlandı.

Ünlü animasyon dizisi Rick and Morty’nin yaratıcıları tarafından oluşturulmuş Squanch Oyunları, sevilen animasyon dizisinin mizah anlayışını farklı bir konsept ile oyun çeşitliliği taşımıştı. Ancak geçmiş aylarda dizinlerinden yaratıcı olan Justin Roiland‘ın bir dizinin kurulumuyla yapım ekibinden çıkarılmasından sonra DLC’de de büyük değişiklikler yaşanacak gibi görünüyor.

Justin Roiland Seslendirmelerde Yer Almıyor

Henüz DLC’nin ayrıntıları belli olmasa da her bir silahın kendine has karakteri ve sesi olan High on Life’ın psikopat bıçağı bıçak gibi üzerine gidecekleri tahmin ediliyor.

Geçen aylarda aile içi şiddet uygulamasıyla yargılanan Justin Roiland, kısa sürede Adult Swim ve Squanch Games tarafından iki yapımın da kadrosundan çıkarılmıştı. Ancak Knifey de dahil olmak üzere birçok karakterin seslendirmesini yapan Justin Roiland’ın yerini kimin alacağı merak konusuydu.

Knifey’de barış bir ses değişikliği gözlemlenirken karakterin yeni ses aktörünün Michael Cusack olduğu ortaya çıktı.

High on Life Satış Rekorları Kırıyor
OYUN

High on Life Satış Rekorları Kırıyor

Rick and Morty’nin yaratıcısı Justin Roiland’ın FPS oyunu ilginç bir şekilde haftalık satışta Modern Warfare 2 ve FIFA 23’ün önüne geçmesine rağmen, Game Pass’te bulunmasına rağmen Steam satışlarında da büyük başarıya imza attı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.