e
sv

Star Wars Jedi Survivor fragman duyurusu yapıldı 20 Mart'ta, yeni fragman gelecek fakat şimdilik teaser ile idare edeceğiz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Star Wars Jedi Survivor için yepyeni bir fragman duyurusu yaptıkları. Star Wars Jedi Survivor bir zamanlar en çok beklenen gelecek oyunlardan biri. Bu şekilde, on gruplarında uzun bir ömürleri olan tek oyunculu Star Wars oyunlarına özlemden yararları. EA, hakları satın aldıktan sonra tamamen Battlefront serisine odaklandı. Biri hariç tüm olası tek oyunculu Star Wars oyunlarını rafa kaldırdı. Rafa kalkmayan oyun, Respawn’dan Jedi Fallen Order oldu. Oyun 2019’da yayınlandığında, yeni bir soluk ve büyük bir ticari ve eleştirel başarıydı. Bir devam oyunu bir zamanlar merakla beklenendu ve çıkacak.

Şimdiye kadar hepinize hep direkt olarak kategori kategori oyun tavsiyeleri paylaştık. Ancak, bunların dışında da çok fazla yazımız var. Örneğin, En iyi hile uygulaması rehber yazımız da var. Bu yazımızda da, hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı mevcut. sonra, 2022 yılının en iyi 20 oyunu seçim yaptık. Bu seçimlerimizi de sizlerle paylaştık. yayını, birçok başlıkta oyun önerdiğimiz yazımız da var. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda, birçok ana başlıkta oyun hattı var. Dilediğiniz türde oyun yazısını bulmanız mümkün.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.