e
sv

GTA 6’nın Çıkış Tarihi Hakkında Bomba İddia: Duyurulacak Ama Beklemeye Devam Edeceğiz…

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sızıntılarıyla daha önce pek çok kez gündem olan Tom Henderson, yıllarca beklenen GTA 6’nın bu yıl duyurulacağını, 2 yıl sonra da sürüleceğini iddia etti. Henderson, bu yıl gerçekleştirilecek duyuruda neler göreceğimiz konusunda kendinden emin konuştu.

Video oyun tutkunlarının yıllarca beklemesi Grand Theft Auto 6 (GTA 6) oyunu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Güvenilir bir kaynak olarak bilinen Tom Hendersen, Rockstar Games’in yıllarca beklenen oyunu ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya koydu. Eğer yapılan açıklamalar doğruysa GTA 6’nın artık ufukta kullanımları rahatlıkla yapabilir.

Tom Henderson tarafından yapılan göre Rockstar Games, bu yıl bir etkinlik gerçekleştirecek ve bu etkinlik kapsamında GTA 6’yı harekete geçirerek duyuracak. Ancak bu duyuru, oyunseverlerin GTA 6’ya kavuşacakları anlamlandırılmayacak. Henderson, GTA 6’nın 2025’te piyasaya sürüleceğini ifade ediyor ki bu merkezi şirket GTA 5 ve Red Dead Redemption 2’yi de duyurudan 2 yıl sonra piyasaya sürdüğünü belirtelim.

“2023’teki duyuruda karakterler ve oynanış videosu gösterilecek”

GTA 6

Tom Henderson, Rockstar Games’in gerçekleştireceği etkinlikte neler yaşanacağına ilişkin konuştu. İddiaya göre şirket, duyuru kapsamında GTA 6’dan oynanış videoları gösteren ve oynanabilir karakterlerden en zorlayıcı bazılarını tanıtacak.

İLGİLİ HABER

Goat Simulator 3 Fragmanı, “GTA 6’dan Görüntüler” Kullandığı İçin Kaldırıldı

Bu arada; bundan birkaç ay önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Microsoft‘un GTA 6’nın çıkış tarihinden açıklamış olabileceğinden bahsetmiştik. Microsoft’un hazırladığı rapora göre yıllarca beklediğimiz oyun 2024 yılında piyasaya sürülecekti. Tom Henderson, bunun mümkün ancak pek de olası değil ifade ediyor.

Rockstar Games, GTA 6’yı kapsayan doğruladı

GTA 6 geliyor

geçmişte yaşananları kısıtlamak adına; Rockstar Games’in GTA 6 ile ilgili çalışma içinde olduğunu doğruladığını hatırlatalım. Bu doğrulama, geliştirme deneyimiki oyundan bazı gözlemin sızdırılması sonucunda yaşanmıştı. Ancak sonraki aşamada GTA 6 ile ilgili hiçbir gelişme yaşanmadı. Gelinen son noktada tek resmi şey, oyununun bir yaşadığını geliştirdiği. Eğer Tom Henderson tarafından ortaya atılan iddialar doğru çıkarsa 2023 yılında GTA 6 ile ilgili çok daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İLGİLİ HABER

Oyun Tarihinin En Büyük Sızıntısıyla GTA 6 Hakkında Öğrendiğimiz Tüm Önemli Bilgiler [Vice City İçerir]

:
https://www.gizchina.com/2023/02/27/gta-6-will-be-announced-with-style-in-2023-2/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.