e
sv

Google VPN, Tüm ‘One’ Abonelerine Sunuldu (Biz DNS Değiştirmeden Devam)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google’ın premium One abonelerine sağladığı VPN hizmetinin kapsamı genişletildi. Artık basic paket alan kullanıcıları da VPN hizmetinden faydalanabiliyor. Türkiye’deki kullanıcılar ise bu özellikten mahrum kalmaya devam edecek.

ABD merkezli teknoloji devi Google, bundan birkaç yıl önce Google Bir hizmet aracılığıyla VPN sunulacağını duyurmuş, bugüne kadar da bu hizmet bazı ülkeler test edilmişti. Bazı ülkelerdeki kullanıcılar, 2 TB’lik depolama alanı Sunulan pakete abone olduklarında VPN hizmetini kullanabiliyorlardı. Şimdiyse bu hizmet ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Google, VPN hizmetinin kapsamını genişletti ve destek hizmetlerinde bulunan tüm kullanıcıların hizmetine açıldı. Artık sadece 100 GB depolama alanı sunan “Temel” paketini alan sahipleri (Türkiye’de aylık 5,79 TL) de VPN hizmetinden yararlanabiliyor. Google’a göre Basic paket satın alan Google One aboneleri, birkaç hafta VPN içinde hizmetini aktif olarak kullanabilecekler.

Türkiye yine dışlanan ülkeler arasında…

Google One VPN'i

Google tarafından yapılandırılmış açıklamalar, VPN özelliğinin Türkiye’deki kullanıcılar için hala kullanılamıyor görüyorum. Yani Google’ın VPN hizmeti artık ‘ucuzlamış’ olsa da Türkiye’deki Google One aboneleri, bu hizmetten mahrum kalacaklar devam edecekler. Bunun yakın zamanda değişip değişmeyeceği belirsiz.

Google One fiyatlarını merak etme işlemleri:

İLGİLİ HABER

30 TB’lık Ücretli Bulut Depolama Servisi ‘Google One’ Nedir?

Verilerin dark web’e düşmesi durumunda kullanıcı uyarılacaktır

Google Bir

Google One hizmetindeki tek yenilik VPN’lerdeki kapsam genişletmesi olmadı. Google, abonelerine dikkat çekici bir özellik daha oluşturuldu. “Dark Web RaporlarıKullanıcıların bu özelliğini kullanabilmeleri için aktifleştirmeleri ve şahsi nüfuz girerek bir profil oluşturmaları. Bu özellik, şu an için sadece ABD’deki kullanıcıların özelinde olacak.

İLGİLİ HABER

Google Fotoğraflar, Google One Aboneleri İçin Fotoğraftan Nesne Silmeyi Mümkün Kılan Bir Güncelleme Aldı [Nasıl Kullanılacak?]

:
https://www.theverge.com/2023/3/8/23629530/google-one-vpn-all-plans-dark-web-report

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.