e
sv

Yılın Oyunu Olmaya Aday Hogwarts Legacy, Çıktıktan 2 Hafta Sonra Torrente Düştü

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Harry Potter evinde geçen Hogwarts Legacy, çıkışından 2 hafta sonra EMPRESS isimli hacker tarafından kırıldı.

Yılın en çok beklenen oyunlarından olan Hogwarts Mirası, 10 Şubat 2023’te idam edildi. Popüler fantastik seri Harry Potter’ın evinde geçen yapım, oyunseverlerin evreni özet bir şekilde deneyimlemeye ve hep hayal ettikleri Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük Okulu’nda öğrenci olmasına imkan tanıyordu.

Çıkışıyla büyük ilgi toplayan ve milyonlarca saat oynanmaya ulaşan Hogwarts Legacy ile ilgili bugün bir gelişme yaşandı. Avalanche Software tarafından oyun çıkışı, çıkışından 13 gün sonra kırıldı.

Oyun, EMPRESS isimli hacker tarafından kırıldı

İMPARATORİÇE olarak adlandırılan ve oyunlardaki DRM korumalarını kırmasıyla bilinen dünyaca ünlü hacker, Hogwarts Legacy’nin kırıldığını duyurdu ve dosyaları yayınlandı. Tabii ki korsana destek vermek için bu durumla ilgili herhangi bir bağlantı paylaşmayacağız.

Hogwarts Legacy, oyunlarda korsanlığı engellemek için kullanılıyor Denuvo teknolojisinin son versiyonu kullanılıyordu. Ancak şimdi ortaya çıkan bilgiler, bu son versiyonun da kırıldığını ortaya koydu.

Bizi Harry Potter dünyasının içine götüren Hogwarts Legacy, Steam’de 699 TL’ye satılıyor. Bugün Warner Bros. tarafından yapılan açıklamalarda oyunun devamının gelebileceğinin etkisinin verilmesini de ekleyelim.

İLGİLİ HABER

Satış Rekorları Kıran Hogwarts Legacy İçin “Devam Oyunu Geliyor!” Dedirten Açıklama

:
https://www.dsogaming.com/news/hogwarts-legacy-and-the-latest-version-of-denuvo-have-been-cracked/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.