e
sv

Resident Evil 4’ün Demo’su Yayınlandı: Üstelik Süre Sınırı Yok!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Resident Evil 4‘ün yeniden yapımı sadece birkaç hafta sonra 24 Mart piyasaya çıktığında çıkıyor. Eğer bu kadar süre bekleyemeyeceğinizi düşünür ve merak oyunu sona erersiniz. Capcom geçen akşam bir demo yayınladı.

Ayrıca Capcom’un demo oyunun başındaki bir bölümü içeren ve oynama süresinde herhangi bir zaman sınırı yok.

Capcom demo’yu geçen akşam çeşitli Capcom oyunlarından haberlerin yer aldığı bir canlı yayın sırasında duyurdu. Açıklamanın tamamını ayrıntılı olarak izlemek, Resident Evil 4 bölüm sonlara doğru, 35m 50s yakınından görünmekte.

Resident Evil 4 Demo’sunda Süre Sınırı Bulunmuyor

Yayında demo’dan “Testere Demosu” olarak bahsediliyor. Demo, Leon’un Avrupa’da bir köyün ilk adımını attığı ve ölümsüzler tarafından kuşatıldığı oyunun açılış tarihini geçerken geçiyor. Demo’nun Steam sayfasında indirilebileceği, bölgenin yalnızca demo için “özel olarak hazırlanmış bir sürüm” olduğu belirtiliyor.

Demo’nun varlığı bugün erken muhafaza Twitch’teki bazı reklamlar tarafından erkenden sızdırıldıktan sonra serinin hayranları pek de şaşırmadılar. Peki sizin Resident Evil 4 yeniden yüklemenizin faydaları neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlardan belirtebilir, oyunun demo’suna aşağıdaki Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Resident Evil 4 Remake'ten İlk Tanıtım Videosu Geldi
OYUN

Resident Evil 4 Remake’ten İlk Tanıtım Videosu Geldi

Capcom, bu ay başka bir Resident Evil oyununu tanıtacağını belirtmişti ve gelecek yıl 24 Mart’ta çıkışından önce bize bazı oynanışlara oyun ilk bakışımızı atmamızı sağladı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.