e
sv

Diablo 4 Açık Betasının Başlangıç Tarihi Belli Oldu: Yeni Sinematik Video da Yayınlandı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Activision Blizzard’ın en popüler ve ikonik oyun serilerinden biri olan Diablo’nun oğlu oyunu Diablo 4, 2023 Haziran Haziran sürümünü sürülecek. Piyasaya açıklamaya 3 aydan fazla bir süre kala oyunun açık betasının ne zaman gittiği da belli oldu.

Rol yapma oyunlarının atalarından biri olan Diablo’nun sonundaki son oyunu Diablo 4, oyunun oynanış videosu ve çıkış tarihi gibi birçok şeyin sızdırılmasından dolayı oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor.

Oyunun çıkış dönemleri 2023 Haziran’da yaşamışlardı, ancak oyuncular oyunu oynamak için o kadar uzun süre beklemek zorunda kalmayacaklar zira oyunu açık betasının başlangıç ​​tarihi de belli oldu ve oyun hakkında yeni bir sinematik video yayınlandı.

Diablo 4 açık betası, 17 Mart’ta başlıyor

Diablo 4 açık beta duyurusu, oyun için IGN Fanfest’te yayınlanan bu sinematik videoda yapıldı. Bu arada siz oyunu taşımak bu sinematikte siz oluşturduğunuz karakter, sizin bezettiğiniz donanımlarla yer alacak.

Diablo 4 açık betası, oyunun giriş kısmı 1. bölümün tamamını içerir. Fractured Peaks adlı ilk bölge, oyuncuların boş zamanlarında keşfedilebilecek. Blizzard, açık beta için 25. bağlantı bir sınır koydu ve ilerlemeniz, tam oynanmayacak. Yani yeniden başlatmanız gerekir.

İLGİLİ HABER

Diablo IV Çıkış Tarihi Açıklandı: İşte Oyunun Kendisinden Daha Korkunç Türkiye Fiyatı!

Geliştiriciler, Diablo 4 açık betasında performans sorunları, sunucu sorunları veya hatalar olabilir belirttiler ve oyunu 6 Haziran’da PC ve konsollar için piyasaya sürmeden önce daha da geliştirmek için bu kısa test sonucundan gelen geri bildirimleri toplayacaklarını söylediler.

:
https://wccftech.com/diablo-iv-open-beta-dated-for-mid-march-opening-in-game-cinematic-released/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.