e
sv

İsteyen Herkes Kendi Radyosunu Oluşturabilecek: İşte YouTube Music’in Yeni Özelliği

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

YouTube Music kullanıcıları için etkili bir özellik kullanımı sunuldu. Radio Builder isimli özellik, kullanıcıların kendi müzik radyolarını oluşturmalarını sağlıyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi video platformu YouTube’un indirme müzik servisi “Youtube müzik” için yeni bir özellik kullanılmış. Henüz dağıtılmamış olan “Radyo Oluşturucu” isimli bu özel, sadece belirli şarkıcıları dinlemek isteyenler ancak manuel çalma listesi oluşturmakla uğraşmak istemeyen kullanıcılar için büyük bir önem arz edecek.

YouTube Music ve Spotify gibi bileşenlerde bulunan “radyo” özelliğini kullanma. Bu özellik sayesinde bir şarkıcı veya bir şarkı üzerinden, o içeriklere benzer eserlere ulaşabilirsiniz. Ancak standart radyo özelliği, zaman zaman Depodaki şarkıların çalınmasına da yol açabiliyor. İşte YouTube Music’in Radio Builder özelliği, tam olarak bu soruna yönelmeye odaklanıyor.

En fazla 30 oyuncunun bulunduğu yer bir radyo başlatabileceksiniz

YouTube Music kullanıcıları, Radio Builder özelliği kapsamında en fazla 30 verici koruyucu, dinlemek istediği şarkılar için üretilen filtreleri kendisine göre uyarlayacak. Kullanıcı, bu işlemleri yaptıktan sonra tamamen kendine özel bir radyo başlamış olacak. Bu özellik, otomatik olarak tahrik edilen radyolardan daha etkili sonuç verecek.

İLGİLİ HABER

YouTube’a Ortak Canlı Yayın Açma Özelliği Geldi: Nasıl Kullanıldığını Anlattık

YouTube Music’i yayınlamak üzere, indirme veya ücretsiz olarak gönderme bir platform. Paul Pennington tarafından yapılan Google sözcüsü Radio Builder özelliği, tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenebilecek. Yani bu özellikten faydalanmak için YouTube Premium abonesi olmaya gerek olmayacak.

OLUMSUZ: Haberimizin başında da belirtmiş olduğumuz gibi YouTube Music’in Radio Builder özelliği henüz dağıtım elemanları. Yani bazı okurlarımız bu dış görünüşe ulaşmışken bazı kısım ise özellik olarak görülüyor olabilir. Bu olağan bir durum. Radio Builder, yakın bir ölüme tüm hapishaneye ulaşacaktır.

:
https://www.theverge.com/2023/2/21/23609228/youtube-music-radio-builder-custom-stations

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.