e
sv

Şehir Kurma Oyunu Anno 1800 Ücretsiz Oluyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Anno 1800 ücretsiz olarak oynanabilir hâle gelecek. Peki, şehir kurmanın en başarılı video oyunlarından biri olan Anno 1800 herhangi bir ücret ödenmeden nasıl indirilecek? Alınan karara ilişkin açıklamalar haberlerimizde.

Piyasaya koyduğu oyunlar sayesinde tüm dünyadan tüketiciler Ubisoft, şehir kurma oyunları oynamaktan keyif alan oyuncuları sevindirecek bir duyuru yaptı. Şirket tarafından yapılan makinelere göre Anno 1800 isimli video oyunu 16-23 Mart tarihleri ​​arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.

Anno 1800 Ücretsiz Nasıl İndirilir?

Başarılı oyun ücretsiz hâle geldiğinde ister Epic Games Store’dan isterseniz Ubisoft Connect üzerinden indirebileceksiniz. Söz konusu yapımı PC’nin yanı sıra konsol üzerinden ücretsiz oynama imkânına da sahip olacaksınız.

Oyunu satın alma konusunda kararsız kaldıysanız oyunu belirtilen tarihler arasında herhangi bir ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Anno 1800 ayrıca şu anda Steam’de yüzde 75 şampiyonaya girdi. Şehir kurma oyunu, bu indirim sonucu 699 TL’den 174,75 TL’ye düştü. Steam’deki kampanya 9 Mart’ta sona erecek.

Ubisoft tarafından üretilen ve yayınlanan Anno 1800 ilk olarak 2019’da Epic Games Store’a özel olarak piyasaya sürüldü ve daha sonra Steam üzerinden satışa sunuldu. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X / S sürümü ise 16 Mart’ta olacak.

anno 1800

anno 1800

Anno 1800, strateji oyunu olarak hüküm sürüyor.

indir

Yakında kısa süreliğine ücretsiz hâle gelecek Anno 1800 hakkında ne zaman geçecek? Söz konusu oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.

Counter-Strike 2 Geliyor!  Hem de Advanced Source 2 Motoruyla
OYUN

Counter-Strike 2 Geliyor! Hem de Advanced Source 2 Motoruyla

Tüm zamanların en sevilen FPS oyunlarından olan CS:GO, 2012 yılında geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştü. Kısa süre giren büyük başarı yakalayan oyun, sürekli olarak yeteneği.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.