e
sv

OnePlus 11’in “Işıklı Mışıklı” Konsept Telefonundan İlk Görüntüler Geldi: Nothing Phone 1’e Özenmişler

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

OnePlus’ın geçmişte ay tanıttığı 11 modelinin konsept modelinden ilk görseller yayınlandı. Telefonun tanıtılacağı tarih de resmen açıklanmış oldu.

Geçen ay yeni amiral gemi serisi 11’i tanıtan OnePlus, telefonların sahip olduğu gelişim olmasına rağmen tasarım konusunda “fazla sade” olduğu için bazı kullanıcılar tarafından eleştirilmişti. Sadece yeşil ve siyah renk seçenekleriyle sunulur telefon, kamera alanında kullanılan tasarımla telefonu düşünen bazı kullanıcıları bile evden soğutmuştu.

Bugünse OnePlus, yaptığı yeni bir açılışı OnePlus 11’in çok daha havalı görünen konsept telefonunu ilk kez duyurdu. Telefonun tasarımıysa geçmişteki Mart geçmişi tanıtılan Nothing Phone 1’e oldukça yüksek görünüyor.

Telefonun arkası mavi LED’lerle kaplı olacak

OnePlus, bugün yaptığı duyuruda yeni konsept telefon OnePlus 11 Konsepti‘in ilk yolcusu paylaştı. Arka tarafı mavi LED’lerle kaplı olan tesisler olağandışı kamera bölümünde yuvarlak bir LED bulunacak. Ancak ilk yayınlanan görsellere bakılırsa misafir tasarımında LED’ler dışında pek de bir değişiklik olmayacak. Keza OnePlus 11’in en çok eleştiri alan yuvarlak kamera bölümü bu modelde yer aldığı görülüyor.

Ayrıca bu konsept telefon dileklerimle Twitter ve Reddit’te pek çok kullanıcı tarafından “çakma” tasarımı nedeniyle eleştirilmeye başlandı bile. OnePlus 11 Concept’in yeni LED şeritleri pek çok insanın geçmişteki yıl tanıtılan ve piyasaya sürülen dağıtım Nothing Phone 1’in sıradışı tasarımını hatırlattı. Nothing Phone 1, arkasından açıklamak, işlevsel LED bulunduran ve bu LED’lerin özelleştirilebildiği ilk telefon olarak tarihe geçmiş ve markanın imzası haline geldi.

İLGİLİ HABER

OnePlus 11R’ın Tasarımını Gösteren Görüntüleri Sızdırıldı

OnePlus davetlilerinin tam duyurusunun gelecek hafta Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresinde açıkladı. Telefonun teknik özellikleri ve OnePlus 11’ile (LED’ler dışında) arasındaki fark ise kesin olarak bilinmiyor.

:
https://www.engadget.com/the-oneplus-11-concept-will-feature-a-flowing-back-with-blue-lighting-130008351.html?src=rss

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.