e
sv

Müzik dinleme programı (2023) – En iyi müzik dinleme programları Sizlere 7 adet önerimiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

içerik müzik, kesinlikle vazgeçilmezlerden biridir. Zira, müzik olmadığında hayatı duran insanlar var. Tabii, bu herkes için geçerli değil. Ancak, istisnai durumlar dışında neredeyse herkes müziği sever. Yolda, işte, gece veya herhangi bir şey dinlerken gerçekten ilaç gibi oluyor. Bu yüzden de, karşılıklı müzik dinleme programları lazım. Biz de, şimdi sizler için 2023 yılında kullanabileceğiniz müzik dinleme programı ile ilgili bilgi oturumu. Bu yazımızda, 7 adet en iyi müzik dinleme programlarını listeledik.

Yüksek öğrenim sesi, Tidal tarafından üretilen her premium aboneliğe dahil bir özelliktir. Temel HiFi paketinde, makaleler ve röportajlar gibi özel içeriklerin yanı sıra yaklaşık 75 milyon şarkı yer alıyor. Ayrıca, bazı albümlere ve single’lara herkesten önce erişebilir ve çok sayıda müzik videolarını izleyebilirler.

Müzik dinleme programı listemizin 3. üyesi olan Apple Music, kişisel müzik koleksiyonunuzu korumak için yalnızca Apple Music (ilk üçümüz arasında) dijital bir kütüphane veriyor. YouTube Music müzik dolabı için diğer seçenektir. Müziğinizi ortadan kaldırmak için iki şansınız var. Müzik aboneliğiyle ücretsiz. Ancak DRM ile veya Müzik çekmeniz olmasa bile tekrar indirmeyi sağlayan iTunes Match.

Müzik dinleme programı listemizin 2. üyesi de, Tidal. Gelgit, farklı deneyimler ve en iyi ses kalitesi sunarak dinleyicileri üzerindena geçen bir küresel müzik hizmetidir. 90 filmi fazla parça ve 450.000 video ile en iyi müzik deneyiminin keyfini çıkaracaksınız. Tidal, sanatçı topluluğuyla yaptıkları işbirlikleri sayesinde müzikseverlerin müziği daha önce hiç deneyimlemedikleri bir şekilde deneyimlemeleri için daha güçlü gruplar kurar.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.