e
sv

Kontrolcülere Son! Artık Tuvalet Kağıdıyla Oyun Oynayabilirsiniz

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Nintendo Anahtarı, ayrılabilen ikili kontrolcü tasarımıyla bölmeleri oldukça ilgi çekmişti. Ancak yeni bir oyun Nintendo’nun garip tasarımını aşmış durumda. Geçen gün Japonya’da satışa sunuldu Kağıt yok! adlı bir oyun, çok garip bir kontrolcü kullanıyor: Bir tuvalet kağıdı!

Başa dönüp tekrar okumanıza gerek yok, bu oyunu oynamak için gerçekten bir tuvalet kağıdına ihtiyacınız var. Tipik bir platform oyunu olan No Paper! haftada ekrandaki tuvalet kağıdının kontrolü gerçek hayatta kalma içinde Joy-Con yer alan tuvalet kağıdı ile sağlıyorsunuz.

İşte tuvalet kağıdı ile Oynanan Oyun

Nintendoözellikle Wii ile birlikte hareket teknoloji odaklı oyun konseptinde yakaladığı başarıyı, Wii’den sonra neredeyse tüm konsollarına taşıdı. İki adet birlikte ya da ayrı fabrika Joy-Con isimli kontrolcüye sahip olan Nintendo Anahtarı de oluşan biri.

Advanced hareket sensörlerine sahip olan Joy-Con için başta spor olmak üzere birçok farklı çeşitte oyun bulunuyor. Ancak yeni çıkan No Paper! isimli oyun oluşumunda çığır açmış durumda.

Joy-Con kontrolcüsünün bir tuvalet kağıdı rulosunun koyulmasıyla Kağıt yok! oynamaya hazır oluyorsunuz. Ayrıca tuvalet kağıdının ruloma hareketini sağlamak için mukavva benzeri sert bir kartona ihtiyacı var.

Daha sonrasında tuvalet kağıdını sağ sola yuvarlayarak ekrandaki engellemeden kaçabilir ve acil tuvalet kağıdına gereksinim duyan bir adama teslimatı yapabilirsiniz.

Kağıt yok! oyunu hakkında ne geçiyor? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

tuvalette Oynanacak Oyunlar
MOBİL

tuvalette Oynanacak Oyunlar

Çoğu insan fikrine göre mobil oyunlar yoldayken oynanıyor ancak gerçek şu ki, mobil oyunlar tuvalet bu iş için tam 7 kat daha fazla tercih edilen bir mekan.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.