e
sv

Google’ın İlk Akıllı Saati ‘Pixel Watch’ Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google, ilk akıllı saati Pixel Watch’u canlandırıyor. Dikkat çeken bir kişinin sahip olduğu akıllı saat, teknik özellikleriyle de cihazları etkilemeyi başaracak gibi görünüyor.

ABD merkezli teknoloji devi Google, bir ömür beklediklerini gerçekleştirdi. Bu aktivitede şirketin tüm ürünleriyle tanışma fırsatı yakaladık. Bu organları bir tanesi de Piksel İzle isimli akıllı saat oldu. Google, akıllı saat endüstrisine giriş yaptı. Peki bu akıllı saate neler sunuyor?

Google Pixel Watch’un tasarımına yönelik, dairesel ve çerçevesiz bir ekranla karşılaşıyoruz. Yan panelde ise biri döner şekilde dizayn edilmiş olan iki düğme yer alıyor. Ayrıca saatin sahibi olduğu mikrofon da aynı cephede yer alıyor. Akıllı saat ekranının 1,2 inç güç ve AMOLED olduğunu belirtmeden geçelim.

Karşınızda Google Pixel Watch

Google Piksel İzleme

Google’ın akıllı saati İşletim Sistemi Giyin tablet sistemiyle çalışan ve bu işletim sisteminin tüm nimetlerini sahiplerine ulaştırıyor. Öyle ki bu akıllı saati kullanırken Google’ın Haritalar, Asistan veya Cüzdan gibi tüm hizmetlerinden yararlanıyorsunuz. Ayrıca telefondaki uygulamalar da bu akıllı saat üzerinden yönetilebiliyor. Google’ın yorumuna göre akıllı ev ürünleri de akıllı saat üzerinden yönetilebilecek.

Google Pixel akıllı saat

Google Pixel Watch, pek çok akıllı evin olduğu gibi gelişmiş fitness ve sağlık özellikleri sunuyor. Akıllı saat için alt marka Fitbit ile geniş kapsamlı bir çalışma yapan Google, bu sayede yüzmeden koşuya kadar hemen her türden spor izlemenin takibinin uygulanması mümkün kılıyor. Akıllı saatin sahibi olduğu sensörler ise nabız ölçümleri yapıyor ve EKG hizmeti sunuyor.

Google akıllı saat

Google’ın 50 metreye kadar suya dayanıklı akıllı saatinde 300 mAh kapasite bir batarya bulunuyor. Bu batarya, yaklaşık bir günlük kullanım imkanı sunuyor. Dahili GPS veya LTE destekli modellere sahip olan akıllı saat, çok sayıda kordon tasarımını da büyü sunuyor. Google Pixel Watch hem klasik hem de spor kombinlerle uyumlu hale getirilmiş olacak.

Google

Bazı Avrupa ülkeleri ile ABD’de resmi olarak satışa çıkacak akıllı saatin Türkiye’ye gelme olasılığı, en zincirleme Google şekli bulunmamak.Pixel Watch’ın GPS ve Bluetooth içeren sürümü ABD’de 349 dolar (vergiler hariç 6.484 TL) satışa çıkarken, LTE eşzamanlı sürümü ise 399 dolar (vergiler hariç 7.413 TL) satılacak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.